FETÖ İtirafları; ''Kuran'a El Bastırdılar ve Sorulardan Başkasına Bahseder isen Çocuğun Sakat Doğar Dediler''

15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası başlayan operasyonlar kapsamında yakalanan FETÖ üyeleri bir bir itiraflarda bulunuyor.

Yakalanma sayısı artmakta iken, FETÖ üyeleri çarpıcı itiraflar yapıyor!

Bu sefer ki itiraf ise diğerlerine göre biraz garip... FETÖ üyesine, soruları vermişler, eğer soruların verildiğinden birine bahseder ise, çocuğunun sakat kalacağını söylemişler.

Yeni Şafak'ın haberi duyanları şaşkına çevirdi. Üyeye hem Kur-an'ı Kerim'e el bastırmışlar, hemde çocuğu ile tehdit etmişler.

''Ben böyle bir haksızlık yapamam''

"25 Kasım 2011 gecesi idari hakimlik sınavından bir gün önce gece saat 04.00 sıralarında evimizle ilgilenen Burak'ın abisi olan Bahadır geldi ve 'size soruları getirdim' şeklinde beyanda bulundu. Ben önce bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Ciddi olduğunu anlayınca ağlayarak, 'ben böyle bir haksızlık yapamam, hakkı adaleti dağıtacağım makama haksızlık yaparak gelemem' dedim. Bunun üzerine Bahadır, dindar insanların bu makamlara girmesi gerektiğini söyleyerek beni ikna etmeye çalıştı.'' diyerek sözlerine başlayan itirafçı, sözlerinin ilerleyen kısımlarında oldukça şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

''Kuran'ı Kerim'in üzerine el bastırarak yemin ettirdi''

"Benim kararımda ısrarlı olduğumu görünce bu durumun gizli kalması gerektiğini belirterek, Kuran'ı Kerim'in üzerine el bastırarak yemin ettirdi. Ayrıca soru verme olayını birine anlatmam durumunda çocuğumun sakat doğacağı, ailemin başına kötü şeyler geleceği şeklinde beyanlarda bulundu. Soruları alan evdeki 4 arkadaşım 2011 yılında yapılan idari hakimlik sınavını yüksek puanla kazandılar. Ben de 65 puan alarak başarısız oldum.'' 

FETÖ soruşturmaları devam ediyor. Takipte kalınız.

Kpsscafe.com.tr

24 Eki 2016 - 09:16 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler