En Az Lise Mezunu Polis Özel Harekat Alımlarıyla İlgili Müjdeli Haber Dün Gelmişti! KPSS Şartı Aranacak Mı?

Polis Özel Harekat alımlarını bekleyen binlerce adayın beklediği müjdeli haber Süleyman Soylu'dan gelmişti. TBMM'da, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in Polis Özel Harekat alımlarına yönelik sorularını yanıtlayan  Süleyman Soylu, alım sayısı ve tarih konusunda sessiz kaldı...

En Az Lise Mezunu Polis Özel Harekat Alımlarıyla İlgili Müjdeli Haber Dün Gelmişti! KPSS Şartı Aranacak Mı?  

Polis Özel Harekat alımlarını bekleyen binlerce adayın beklediği müjdeli haber Süleyman Soylu'dan gelmişti. TBMM'da, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in Polis Özel Harekat alımlarına yönelik sorularını yanıtlayan  Süleyman Soylu, kadın adayların yüzünü güldürecek açıklamalarda bulunmuş ve son alımlarda kadın adaylara yer ayrılmadığını fakat bundan sonraki alımlarda kadın kontenjanının ayrılacağını bildirmişti.

Adayların merak ettiği konulardan birisi de geçtiğimiz alımlarda ki şartların aynen geçerli olup olmayacağı. Bilindiği gibi OHAL sonrası çıkarılan KHK ile Polis Özel Harekat alımlarında KPSS Şartı kaldırılmış, en az lise mezunlarının başvurabilmesinin önü açılmıştı. Adaylar bundan sonraki alımlarda da KPSS şartının olup olmayacağını merak ediyor. Ayrıca yaş şartı konusunda bir düzenleme yapılıp yapılmayacağıysa merak edilen konuların başında yer alıyor. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun binlerce gencin sesini duyup kısa sürede PÖH alımı konusunda tarih ve diğer bilgileri vereceğini umuyoruz.

Sizler Polis Özel Harekat alımlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Son alımlardaki şartların değiştirilmesi gerektiğine inanıyor musunuz? yoksa alımlar aynı şartlarla mı gerçekleşmeli? görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Polis özel harekat alımlarını yakından takip etmek için , diğer kadın ve erkek polis adaylarıyla iletişime geçerek fikir alışverişinde bulunmak için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Eki 2017 - 17:34 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Kubra - Hadi kpss şartı kalksın merakla bekliyorum lütfen ya hayalimizi gerceklestirmemize izin verinn

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:34
04

Can - Lise mezunu kpss sartsiz ilani bekliyoruz sartlar ayni kalmali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:34
03

Berkay - Resmi acıklama gelmeden ne desek doğru olmaz ama sadece tahmin yürütüyorum kasım ayı ortalarında ilan gelir kpss lisans 55 önlisans 60 yaparlar lise alımı olcağını sanmam.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:34
02

Merve gül - Kpss şartı olmasın girmeyen vatandaşlarımız için bu iyi bir durum olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:34
01

Muhittin - İnşAllah alımlar olur... kaç aydan beri bekliyorum...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 17:34


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler