En Az Lise Mezunu KPSS'siz PÖH Alımını Bekleyen Adayları Üzen Gelişme

Yeni dönem polis özel harekat alımları ertelendi mi? PÖH alımı 2018'e mi sarktı? Lise mezunu ve sınavsız polis özel harekat alımı ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

Yeni dönem polis özel harekat alımlarını bekleyen on binlerce adayı üzen açıklama Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak'tan geldi.

Önceki gün bir programa katılan Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, yeni dönem polis alımı için müjde verdi. Önümüzdeki günlerde 2200 komiser yardımcısı alımı yapacaklarını açıklayan Çolak, alımların yakın zamanda olacağını söyledi. Ancak Çolak, yeni dönem POMEM alımının ne zaman olacağını ve bu alımlarda polis özel harekat alımı yapılıp yapılmayacağını söylemedi.

Yılmaz Çolak'ın polis özel harekat alımı hazırlığı var açıklamasını yapmaması, bu konuda herhangi bir hazırlık olmadığı, ya da hazırlık olması hainde alımın ayla sonra yapılacağı anlamına geliyor. PÖH alımını bekleyen adaylar ise alımların bir an önce yapılmasını istiyor. Siz de aşağıda bulunan yorum kısmından bu konudaki düşünce ve talepleriniz iletebilirsiniz.

Çolak, polis alımı ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

"15 Temmuz’da tüm ülkeyi işgale kalkan FETÖ terör örgütünün öncelikle bizi işgale kalkıştığını, 17/25 Aralık’tan sonra farketmiştik. Biz göreve geldikten sonra bu çeteyi akademiden tamamen temizledik ve yoğun bir şekilde emniyet teşkilatımızın ihtiyacı olan genç polis memuru ve amirleri yetiştirmeye başladık. Bu sürede 7 bin 300’den fazla komiser yardımcısı, 38 binin üzerinde polis memuru yetiştirip teşkilata kattık. Şu anda da 38 okulumuz ve Ankara’da bulunan Polis Amirleri Eğitim Merkezimizle toplam 23 bin öğrencimiz eğitim almaktadır. Bunlardan 1000’i komiser yardımcısı adayı, 22 bini polis memuru adayı"

Alımlar Yakında Olacak

Yakında komiser yardımcılığı adaylığı için açılacak sınav ilanının duyurulacağını kaydeden Prof. Dr. Çolak, "Sınavda iki hafta içinde 2 bin 200 komiser yardımcısı adayını da eğitime başlatmış olacağız. Böylece öğrenci sayımız 25 bini aşacak. Bu rakamlar büyük ve malumunuz 15 Temmuz’dan sonra FETÖ çetesinden bir arınma sürecine girildi. Bu arınma sürecinde 22 binin üzerinde ihraç gerçekleşti. Şu an da 12 bin civarında da açıkta personel var. Dolayısıyla bizim yürüttüğümüz faaliyetler doğrultusunda emniyet teşkilatında bu arınma sürecinde herhangi bir zafiyet yaşanmamıştır, hatta daha da güçlenerek çıkmaktadır. Arınma sürecinde akademik kadromuzu da baştan aşağı yeniledik" dedi.

PÖH alım ilanı yayımlandığı anda haberdar olmak için;

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

13 Eki 2017 - 20:31 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Levent - Sartlarin ayni kaldığı poh alim ilanını bekliyoruz ilân yayinlanmali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 20:31
08

Çatçut Neriman - alırsanız eylüle almazsanız ocak ayına =)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 20:31
06

Okan - Lisans mezunuyum gecen 19. donem pöhte tüm prosedürleri gectim ne yazik ki alınmadım ama lise mezunlari polis oldu tekrar girmeyi hedefliyorum alimlari bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 20:31
05

Kadir Doğan - Hade ya biran önce alımlar başlasın artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 20:31
04

Habip - 15 Temmuz'da gösterdiyimiz üstün mücadeleden dolayı polis ve özel harekat ekiplerınde yardımıyla demokrası kazanmıştı biz böyle bir milletiz vatanımızı bayrağımızı ölümüne koruruz Allah'ın izniyle pöh alımları da olur tek dileyim pöh oluruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 20:31
02

Mehmet Can - Artık lise mezunlarına kpps şartsız pöh alımı olsun ya o kadar bekliyoruz binbir umutla lütfen olsun. Bizlerde olalım bir pöh adayı bu bizimde hakkımız!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 20:31
01

Serkan - Bizde polis olmak istiyoruz ve vatanimizi korumak istiyoruz kpss sarti ve unuversite mezunu olmasa bizlerde hak kazanmis oluruz sayin Prof. Dr. Yılmaz Çolaktan arz ederiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 20:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler