DSİ 995 Memur Alımı Kadro Dağılımı Belli Oldu

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne memur alımı için toplamda 995 kadro ihdas edilmişti. Beklenen açıklama geldi ve 995 memur alımı için kadro dağılımı da memur adaylarına duyuruldu.

DSİ 995 Memur Alımı Kadro Dağılımı Belli Oldu
DSİ 995 Memur Alımı Kadro Dağılımı Belli Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

DSİ 995 memur alımı kadro dağılımı açıklandı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM Genel Kurulunda görüşülürken DSİ'ye ihdas edilen 995 memur alımı için kadro ihdasında unvanlara yapılacak alım sayısı açıklandı.

Kpsscafe.com.tr olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi resmi sayfası Komisyonda Bulunan Tasarı ve Teklifler kısmından araştırarak edindiğimiz bilgilerde, kadro dağılımını takipçlerimiz ile paylaşıyoruz.

Daha önce yayımladığımız haberimizde DSİ'ye 995 memur alımı için kadro ihdas edildiğini beliertmiştik. Kadro ihdasının yapılmasının ardından alım sayısının unvanlara göre dağılımı bekleniyordu. Beklenen açıklamayı Kpsscafe.com.tr olarak takipçilerimiz ile paylaşıyoruz.

İşte TBMM tutanaklarında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısında DSİ'ye ihdas edilen 995 memur alımı için kadro dağılımı.

MEMUR ALIM İLANLARI YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

15 Nis 2018 - 14:41 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Oğu - Ne mezunu tekniker ve teknisyen ne mezunu olması gerekiyor hiç bşşey belli değil yeterince açıklanmamış bwn hiç bişey anlamadımki kpss şartı varmı varsa kaç puan gerekiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 14:41
06

Ali - Hangi bölüm mezunları kpss 2017 lisansla alim olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 14:41
05

tt - arkadaşlar kadro dağılımı belli olmuş neyini anlamıyorsunuz diğer şartlar ilana çıktığında belli olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 14:41
04

Sosyal çalışmacı - Derece ne alaka ? O zaman kurum içi değişim bu. Yeni memurun derecesi belli zaten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 14:41
01

süleyman - böyle ilan mı olur yaş bölüm kpss hiç bir açıklama yok bir şey anladımsa arap olim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 14:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler