DHMİ KPSS Puanlarıyla Personel Alımı Yapacak! Kimler Başvuru Yapabilir?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı yapacak. DHMİ'den geçtiğimiz günlerde yayımlanan resmi duyuruda kurumun taşra teşkilatına asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü pozisyonlarında personel alımı yapılacağı ilgili alımlar için ayrılan kontenjanın 126 olduğu belirtilmişti.

DHMİ KPSS Puanlarıyla Personel Alımı Yapacak! Kimler Başvuru Yapabilir? 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı yapacak. DHMİ'den geçtiğimiz günlerde yayımlanan resmi duyuruda kurumun taşra teşkilatına asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü pozisyonlarında personel alımı yapılacağı ilgili alımlar için ayrılan kontenjanın 126 olduğu belirtilmişti. DHMİ'nin Asistan Hava Trafik Kontrolörü alımı için ayrılan kontenjan 26 bu alımlar için başvuruda bulunacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını yerine getirmesinin yanısıra; KPSS'ye girmiş olması ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan ve üzerinde almış olması gerekiyor.

Stajyer Hava Trafik Kontrolörü için ayrılan kontenjansa 100 olarak açıklandı. Yine ilgili alımlar için başvuruda bulunacak adayların başvuru genel ve özel şartlarının yanı sıra Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.  Başvurular 9 Haziran 2017 tarihine kadar talep edilen belgelerle birlikte a DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Başvuru genel ve özel şartlarına göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 May 2017 - 13:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler