Devlet Mülakatsız En Az Lise Mezunu 6 Bin Personel (Memur, Hizmetli, Şoför, Zabıta, İtfaiye ) Alımı Yapacak!

Kamu kurum ve kuruluşları açıktan atamaların haricinde merkezi atamalarla mülakat şartı olmaksızın personel alımları da yapıyor. Bugün başlayan Merkezi Atama heyecanı bir yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'da KPSS puanlarıyla ÖSYM üzerinden merkezi atama ile alım gerçekleştirecek.   Memur alımı denince akla gelen ilk site kpss cafe ile kpss şartlı atamaları inceliyoruz...

Devlet Mülakatsız En Az Lise Mezunu 6 Bin Personel  (Memur, Hizmetli, Şoför, Zabıta, İtfaiye ) Alımı Yapacak!

Kamu kurum ve kuruluşları açıktan atamaların haricinde merkezi atamalarla mülakat şartı olmaksızın personel alımları da yapıyor. Bugün başlayan Merkezi Atama heyecanı bir yana Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'da KPSS puanlarıyla ÖSYM üzerinden merkezi atama ile alım gerçekleştirecek.  

KPSS 2017/1 tercih kılavuzunun yayımlanması ile birlikte kamu personeli adayları ÖSYM'nin resmi sitesine akın etmiş durumda.  DPB  tarafından kısa süre önce açıklanan kadrolara göre KPSS 2017/1 ile 2 bin 780 personel alımı gerçekleştirilecek. Tercih işlemleri ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden 21 Haziran 2017 tarihi ile 3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.  Ortaöğretim düzeyinden KPSS'ye giren adaylar için 244, Ön Lisans Düzeyinden girenler için 961, Lisans düzeyinden KPSS heyecanı yaşayan adaylar içinse 1575 kadro ayrılmış durumda.

Bir diğer merkezi atamaysa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na gerçekleştirilecek. Tarım Bakanlığı'nın alımlarına ilişkin tüm verilere erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaklaşık 2 yıldır beklenen personel alım ilanı da geçtiğimiz günlerde gelmişti. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün personel alımına dair tüm verilere erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımlarına dair diğer adaylarla iletişime geçmek ve facebook üzerinden sohbet etmek için lütfen TIKLAYINIZ, Kamu personeli alımları android cihazınıza ücretsiz bildirimler halinde gelsin istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ. Memur alımları ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Haz 2017 - 11:33 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

Fırat - 82 puanla yerleşmek çok zor ...15 TL ücrete acırım..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33
09

ysmn - dpb ye girip bakın şartları taşıyorsanız başvurun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33
08

Deniz - Karakollara hizmetli alımı daha öncesinde olmuştu ve hiç bir açıklama sonuç olmadı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33
06

ceyda - aday işlemlerinden her zamanki gibi normal tercih

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33
04

Selim - kpss ile alım için osymnin aday işlemleri sayfayina girip tercihleri yaziyoruz. tercihler icin turkiye.gov.tr de tercih robotu var. kendi ozelliklerinizi secip tercih edebileceginiz yerleri goruyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33
03

abdulselam - Şoför ve itfaiyeci tercihlerde varmı nasıl tercih yapabiliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33
02

Mercan - Zabıta alımında ne zaman sonuçlanır tahmini olan var mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33
01

Bulent yurtasan - Devlet personel başkanlığı internet adresin http.//www.dpb.gov.tr

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler