Danıştay Zabıt Katibi Alımı Sonuçları 2.5 Aydır Neden Açıklanmıyor?

Danıştay Zabıt Katipliği alımı başvuru sonuçları halen açıklanmadı. Peki sonuçlar neden açıklanmadı? Danıştay Zabıt Katibi alımı sonuçlarının açıklanması neden bu kadar uzun sürdü? İşte detaylar.

Danıştay Başkanlığı tarafından 19 Hazitan günü bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 60 zabıt katibi alımı yapılacağı belirtildi.

Danıştay Zabıt Katipliği alımı başvuruları, ilanın yayımlanmasının ardından 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında alındı. Başvurualrın alınmasının ardından ilana başvuru yapan binlerce aday, başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. Son başvuru tarihinin üzerinden 2,5 aydan fazla zaman geçti ama Danıştay Zabıt Katibi alımı başvuru sonuçları halen açıklanmadı.

İlana başvuru yapan ve sonuçların açıklanmasını büyük bir heyecan ve merak ile bekleyen adaylar, sonuçların açıklanmamasına tepki gösteriyor. Sosyal medya ve forum sayfaları üzerinden paylaşım yapan ve bize mesaj yolu ile ulaşan adaylar, Danıştayın personel alımı sonucunu bir an önce açıklamasını bekliyor.

Danıştay Personel Alımı Yönetmeliği Değişti

Geçtiğimiz ay Remsi Gazete'de Danıştay personel alımı hakkında bir yönetmelik yayımlandı. Yayımlanan yönetmelikte Danıştay Zabıt Katibi alımında KPSS sıralamaasının kalktığı ve ilana başvuru yapan tüm adayların uygulama sınavına alınacağı belirtildi.

Personel alımı sonuçlarının açıklanması da bu yönetmeliğin değişmesi nedeniyle geciktiği iddia ediliyor. Ancak sonuçların bir an önce açıklanması bekleniyor.

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmına yazın.

Sonuçlar açıklandığı anda haberdar olmak için;

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

19 Eyl 2017 - 22:57 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Ali - Allah razı olsun admin. Çok sağolasın katip adayları olarak sesimizi duyurduğun için. Allah ne muradın varsa versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 22:57
02

Serpil - Haber için teşekkürler inşAllah gerekli yerlere sesimizi duyururuz da binlerce kişinin mağduriyeti son bulur..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 22:57
01

Geç gelen adalet adalet değildir - Gerçekten memuriyete alım süreçleri milleti bunalttı.8 aydır güvenlik soruşturması bekleyenden tutda sonuç açıklamaya kadar yerlşmesi 1 yılı bulan adaylar var. Şimdi bütün 78 milyonu olağan fetöcü ilan edip bu kadar detaylı araştırılması gerçekten mantıksız ve abes bir durum. Artık bu süreçlerin daha hızlı ilerlemesi dileğiyle saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 22:57


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler