Danıştay Başkanlığı KPSS 60 Puan ile Lise Mezunu Şoför ve Hizmetli Alımı Yapacak!

Başvuru Şartları Açıklandı Danıştay Başkanlığı'nın zabıt katibi, hizmetli ve şoför alımı gerçekleştirieceğine ilişkin bilgilendirme dün kurum resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yayımlandı.

Danıştay Başkanlığı KPSS ile Lise Mezunu Şoför ve Hizmetli Alımı Yapacak!  

Başvuru Şartları Açıklandı Danıştay Başkanlığı'nın zabıt katibi, hizmetli ve şoför alımı gerçekleştirieceğine ilişkin bilgilendirme dün kurum resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Danıştay Başkanlığı'na 25 destek personeli alımı gerçekleştirileceği bunlardan 10 kişilik kontenjanın hizmetli pozisyonu için, 15 kişilik kontenjanınsa şoför pozisyonu için yapılacağı belirtildi. Başvuru işlemleri 28 Haziran 2017 tarihinde başlayacak ve 4 Temmuz 2017 saat 17.00'a kadar devam edecek.

Başvuru işlemleri Danıştay'ın resmi internet sitesi olan www.danistay.gov.tr 'de bulunan başvuru formunun indirilerek doldurulması ve belirtilen belgelerle birlikte Danıştay Başkanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 149 (Eskişehir yolu 10. Km.) Çankaya/ANKARA adresine şahsen gerçekleştirileceği bildirildi. Başvuruda bulunacak adayların 35 yaşını geçmemiş olması, 657 DMK 48. maddesindeki genel şartları taşıması, 2016 KPSS'ye girmiş olması ve en az 60 puan almış olması ( (lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94) gerekiyor.  Hizmetli alımına en az lise mezunu herkes başvuru yapabilirken, Şoför pozisyonu için E sınıfı sürücü belgesi  (Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte, 2016 yılında yapılan düzenlemeler sonucu E sınıfı sürücü belgesine karşılık gelen D ve DE sürücü belgelerine sahip olan adaylar da başvurabilir) şartı aranıyor.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Haz 2017 - 15:03 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Ferda - Öğrenci affın bian önce çıkmasını istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 15:03
03

Görkem KOCAELi - İyide kardeşim internette başvuru yapılsa ne olur Hakkarili Vanlı Batmanlı nasıl gitsinler yazık değil mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 15:03
02

yigit - merkezi atamayla inşAllah vanli batmanli diyarbakirki gider.kocaelindeki münasip bir yere gider.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 15:03


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler