Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağustos ve Şubat Dönemi Öğretmen Ataması Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan atama bekleyen öğretmenlere müjdeli bir açıklama geldi. Atama bekleyen öğretmenler Cumhurbaşkanına Ağustos ve Şubat dönemi atamasını sordu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğretmen ataması açıklaması.

Atama bekleyen öğretmenler, durumlarını ve sıkıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şahsen iletti.

Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan 20 bin öğretmen atamasının ardından yeni öğretmen ataması için bekleyiş devam ederken, yeni öğretmen alımlarının olup olmayacağı, atama bekleyen öğretmenlerin en çok sorduğu sorular arasında oldu. Atama bekleyen öğretmenler, daha önceden yapılan açıklamalarda Ağustos dönemi ile 2018 Şubat atama döneminde öğretmen ataması yapılacağı belirtilmişti.

Bu açıklamaların ardından öğretmen alımı müjdesi bekleyen adaylara yönelik herhangi bir açıklama gelmedi.

Adaylar Durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İletti

Atama bekleyen öğretmenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yaptı. Erdoğan ile atama üzerine bir görüşme yapan öğretmenler, Ağustos ve Şubat dönemi atamalarını sordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise adayların bu sorusuna yeni atama yapmadık mı şeklinde cevap verdi. Atama bekleyen öğretmenler ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözüne 'O eski atama, mezun sayısı çok' şeklinde cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise atama bekleyen öğretmenlerin vu cevabına gülümseyerek tamam cevabını verdi.

Yeni dönem öğretmen alımlarının ne zaman olacağı ise büyük bir merak konusu.

Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Öğretmen alımları hakkında bilgi sahibi olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıdaki platformlarından takip edin.

Memur grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayın  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayın android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

16 Ağu 2017 - 22:26 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Orçin akyıldız - Süper bir haber umarım iki atama olur bu yıl

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 22:26
07

Emrah - Serra adli vatandaş senin gibi zihniyeti bozuklari atasa ne olacak sen mi kurtaracaksin bu ülkeyi yoksa bu ülkenin geleceği olacak öğrencileri yetistiren öğretmen mi haddini bil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 22:26
06

Yağmur - İlk önce tekrardan getirmiş oldukları yaş sinirini kaldirsinlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 22:26
05

Eser - Öğretmen olmak bu kadar cazip ise siz de öğretmen olun. Gelip de buraya ağlamayın. Siz de iş alanları açılmasını istiyor olabilirsiniz ama bunu başka meslek grupları üzerinden yapmayın. Öğretmenliği sizin seviyenize indirmek yerine, kendi mesleğinizin öğretmenlik seviyesine çıkmasına çabalayın. Adam asgari ücret alır, ben neden az maaş alıyorum demez, öğretmenler neden yüksek alıyor der. Bu kafadan bir şey çıkmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 22:26
04

anonim - Öğretmen ataması olsa da hep belli bölümlere atama veriliyor. Sayın cumhurbaşkanımız biraz da eşitliği sağlasa iyi olacak. Yüksek Lisans ve Doktora bitirmiş insanlar için de üniversite yolunu açmalılar. Elimizde diploma dil puanı bekliyoruz. Sonra da öğretim üyesi açığı var diye dertleniyorlar. Gençleri alacaklarına öğretim üyelerinin emeklilik yaşını yükseltiyorlar. Bunun adı çözüm olamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 22:26
03

rain - Serra senin beyinde skntı var sanırım öğretmenlere sardığınA göre

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 22:26
02

serra - ya yeter artık ya bu hükümet ögretmenlere calısıyor 3 ay yatıyorlar hem maasları fazla hem tatili cok habire de ögretmen alımı yapılıyor sayın baskanımız erdogan biraz idari bilimler fakiltelerini görsün biraz onları dinlesin hangi gün onları dinledi #iibfkanaglıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 22:26


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler