Çelik: "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2500 Personel Alacak"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik, 2017 yılı personel alımı konusunda açıklamalarda bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2500 Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan personel alımlarına dair açıklamalarda bulundu.

Faruk Çelik, "2017 için biz 2 bin 500 kişi talepte bulunduk. Bağlı ve ilgili kuruluşların almayı planladığı personelleri var. ÇAY-KUR geçici olarak bin 500 işçi talep etmektedir, şu anda bunun duyurusunu yaptı.

Ayrıca, 71 memur ve sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumumuz 2 bin 200 personel, Et ve Süt Kurumu 32 personel aldı, 32 personel daha alacak ve Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ise yaklaşık 500 personel ilgili birimlerde istihdam edilmek üzere alınacaktır." dedi.

Kamudan haberler, gündemden haberler, son dakika haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

11 May 2017 - 09:22 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Burcu - Gıda teknikerleri olarak mağduruz hiç bir alım yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mayıs 09:22
02

hulya - gida teknikeri olarak 8senedir hic bir yere giremedik sans tanimamaniz sinir bozucu actiginiz bolumlere lutfen is imkanida taniyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mayıs 09:22
01

atama bekleyen orman mühendisi - orman ve su işleri bakanlığından bir haber var mı acaba bu sene alım yapmayacak mı orman mühendisleri 1 yıldır bekliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mayıs 09:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler