Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Atama Açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca yapılan açıklama kapsamında memur adaylarının başvurularına yönelik bilgilendirme yapıldı. İşte o açıklamanın tamamı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan Atama Açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 22 Haziran 2017 tarihinde kamuoyuna duyurulan açıklama dahilinde şehit ve gazi yakını atamalarında adayların başvuru işlemleri açıklandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı şehit ve gazi yakını atamalarında adayların başvuru işlemlerini ne zamana kadar, nereye nasıl yapmaları gerektiğini ayrıntılı bir şekilde aktardı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı atama başvuruları 7 Temmuz 2017'ye kadar tamamlanmış olacak. Başvurular 17. Cadde No:13 B Blok K:1 Emek/Çankaya/06520 ANKARA'ya yapılacak. Ayrıca adayların atamaya esas belgeleri de yanlarında bulundurması şart.

Çalışma Bakanlığı'nın atama açıklaması bu şekilde oldu;
''ŞEHİT VE GAZİ YAKINI ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yayımlanan bilgilendirme duyurusunda adayların 07/07/2017 tarihine kadar başvurularını yapmalar gerektiği belirtilirken başvuru için gerekli olan evraklarda açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yayımlanan duyurunun içeriği şöyle, ''3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında Devlet Personel Başkanlığınca 15/06/2017 tarihinde gerçekleştirilen atama kuraları sonucu Bakanlığımız kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin atamalarının yapılabilmesi için, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı’na (Atama Şubesi; 17. Cadde No:13 B Blok K:1 Emek/Çankaya/06520 ANKARA) 07/07/2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. Tebliğ olunur.

İSTENEN EVRAKLAR
Adayların başvuru için hazırlaması gereken evraklar ise yayımlanan duyuruda aktarılmıştır.

1. Nüfus Cüzdanının onaylı örneği,
2. Fotoğraflı özgeçmiş (Varsa sertifika v.b. belgelerin eklenerek),
3. Öğrenim belgesinin onaylı örneği,
4. Ortaöğrenim belgesi (Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanlar için),
5. 6 adet vesikalık fotoğraf
6. Erkek adaylar için; Askerlik Durumuna dair yazılı belge,
7. Adli sicil belgesi,
8. Sağlık beyanı,
9. Atama belgesinin internet çıktısı,
10. Mal bildirim formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak şekilde kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.),
11. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu''

ANINDA VE ÜCRETSİZ ERİŞİM İMKANI İÇİN GÖZ ATIN >> Memur atamaları ve KPSS hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olmak ve farklı ilanları görebilmek için lütfen alttaki uygulamaları kullanınız. Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamız için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Haz 2017 - 19:48 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler