Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kadrolu Personel Alıyor ( Başvurular 27 Ocak'ta Sona Erecek)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın kadrolu personel alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. Hangi bölüm mezunları başvuruda bulunabilir? işte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın eğitim uzman yardımcılığı kadrolarına personel alımı yapılacak.

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur  , sözleşmeli personel, daimi ve geçici işçi alımları devam ediyor. Yayımladıkları ilanlarla başvuruları toplayan bakanlıklardan birisi de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 10 eğitim uzman yardımcısı alacak. Bu alımlar için başvuru süreci geçtiğimiz günlerde başlamıştı, duyuruya göre başvurular 27 Ocak 2017 tarihinde sona erecek.

Bu alımlar için başvuruda bulunacak adayların aşağıda belirtilen mezuniyet şartını yerine getirmesi gerekiyor. Başvurular için ayrıca KPSS Şartı da bulunuyor.(70 puan) Tüm başvuru şartlarını , gerekli belgeleri ve başvuru yolunu sayfanın altında bulunan duyuru linkine tıklayarak elde edebilirsiniz.

Mezuniyet Şartıİlgili Bölümden Alınacak Personel Sayısı Hukuk Fakültesi mezunu 1 Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu 2 Çevre Mühendisliği bölümü mezunu 1 Elektrik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunu 1 Psikoloji bölümü mezunu 1 Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu 1 Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü mezunu 1 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu 2

ÇSGB PERSONEL ALIMI DUYURUSUNA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası kpsscafe.com.tr mobil uygulaması sayesinde bir tık ötenizde. Mobil uygulamayı hemen şimdi ücretsiz indirmek için TIKLAYINIZ, Memur alımlarıyla ilgili kafanıza takılanları sorabileceğiniz diğer adaylarla tanışabileceğiniz facebook grubumuza katılmak için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - BURSA

24 Oca 2017 - 10:35 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler