Çalışma Bakanlığı'ndan KPSS Yerleştirme Açıklaması (2828 SHK)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında yerleştirmesi yapılan memur adaylarına önemli bilgilendirmeler yapıldı. Adayları yakın ilgilendiren açıklamanın tamamı haberimizde...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamanın ayrıntılı olarak okunması ve işlemlerin tek tek yerine getirilmesi şart!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 2 şubat 2017 tarihinde resmi web sayfası üzerinden yapılan ilan duyurusu ile kuruma yerleşen memur adayları bilgilendirildi. Adayların KPSS ile atandıkları kuruma yapılacak kayıtları hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na KPSS ile 2828 sayılı kanun kapsamında atanan adayların belli bir tarihe kadar bazı belgeleri teslim etmesi gerekiyor. Bu işlemler yapılmadığı takdirde adayların yerleştırme kayıtları yapılmamış oluyor.

2828 sayılı SHK kanununda ''Kamu Kurum ve Kuruluşları, reşit olana kadar Bakanlık ve Sosyal Hizmetler tarafından bakılan ve korunan çocuklar için her yılbaşındaki, hangi statüde olursa olsun, serbest kadro mevcutlarının binde biri nispetindeki kısmını ayırarak bu çocuklar arasında yapılacak giriş sınavlarında başarılı olanlar arasından atama yaparlar'' hükmü bulunuyor.

GEREKLİ BELGELER;
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın adaylarından istediği belgeler Kimlik fotokopisi, öğrenim belgesinin aslı veya onaylı örneği, fotoğraflı özgeçmiş, 6 adet vesikalık fotoğraf, askerlik durum belgesi, adli sicil belgesi, sağlık beyanı, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu ile mal bildirim formu olarak sıralanıyor.

BELGELERİN TESLİMİ;
Adayların atama işlemlerinin tamamlanabilmesi için istenen belgeleri 17 Şubat 2017 tarihine kadar ÇSGB Personel Dairesi Başkanlığı 17. Cadde No:13 B Blok K:1 Emek Çankaya ankara adresine elden ya da posta ile teslim etmesi gerekli.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan KPSS Yerleştirme Açıklamasının tamamı için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur adayları FACEBOOK grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız 

kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Şub 2017 - 00:32 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler