Çalışma Bakanlığı Memur Alacak (KPSS-A) Başvurular Ekim'de Başlıyor (KPSS Şartı ve Diğer Detaylar)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın GİH Sınıfında 7,8 ve 9. derecede açık bulunan kadrolarına personel alımı (KPSS-A Memur) yapılacak. Sınav sonuçlarına göre gerçekleştirilecek alım için başvuru işlemleri Ekim ayında başlıyor.

Çalışma Bakanlığı Memur Alacak (KPSS-A) Başvurular Ekim'de Başlıyor (KPSS Şartı ve Diğer Detaylar)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın GİH Sınıfında 7,8 ve 9. derecede açık bulunan kadrolarına personel alımı yapılacak. Sınav sonuçlarına göre gerçekleştirilecek alım için başvuru işlemleri Ekim ayında başlıyor.

80 KİŞİLİK KONTENJAN AYRILDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın resmi internet sitesi, Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz hafta yayımlanan duyuruda, bakanlığın İş Müfettişi Yardımcısı alımı yapacağı bu alım için 80 kişilik kontenjan ayrıldığı belirtilmişti .

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLİR? , YAŞ ŞARTI, KPSS ŞARTI NE?

Başvuruda bulunacak kişilerin , 35 yaşını aşmamış olması, 2017 KPSS'ye girmiş olması veKPSSP9, KPSSP42, KPSSP48 puan türlerinden herhangi birinden 85 ve daha yukarı puan almış olması, ) Hukuk, siyasal bilgiler, siyasal bilimler, iktisat, idari bilimler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleriyle, bunlara denkliği onaylanmış yerli ve yabancı yüksekokullardan birini bitirmiş olması gerekiyor.  

BAŞVURULAR HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Başvurular 4 Ekim'de başlayacak ve 18 Ekim'e kadar devam edecek. Başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Eyl 2017 - 13:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler