BTK Personel Alımına Dair Beklenen Duyuru Geldi! Mülakatlar Mart Ayında!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı (BTK) Personel alımı için beklenen duyuru geldi. Yazılı sınav sonuçları açıklandı ve mülakatlara girmeye hak kazanan adaylar belli oldu.

BTK Bilişim Uzman Yardımcısı Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı'ndan 11 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilen Bilişim Uzman Yardımcılığı Sınav sonucuna dair beklenen duyuru geldi.

SÖZLÜ SINAVLAR MART AYINDA YAPILACAK

BTK resmi internet sitesi www.btk.gov.tr üzeirnden 11 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen yazılı sınav sonucuna göre mülakatlara girmeye hak kazanan adayların açıklandığı bildirildi. Adaylar sınav sonuçlarını  https://kariyer.btk.gov.tr adresi üzerinden öğrenebilecekler. Mülakatlar 6 ile 10 Mart 2017 tarihleri arasında BTK'nın Merkez Binasında gerçekleşecek. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların 2 Mart 2017 tarihine kadar talep edilen belgeleri İnsan Kaynakları dairesi başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. Konuya dair BTK resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

BTK Personel alımına ilişkin sorularınızı ve yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımı haberleri cep telefonunuza ücretsiz gelsin istiyorsanız kpss cafe isimli ücretsiz mobil uygulamayı indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Şub 2017 - 16:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ben - askerlik yapmamışım bu başvuruyu yapa bilirmiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 16:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler