Bilgisayar Sertifikası İki Yıl Okunmuş Bölüm Yerine Geçiyor...

Arkadaşlar bilindiği gibi bilgisayar sertifikası ile 3001 kodlu bilgisayar işletmenliği kadrosuna başvuru yapılabiliyor.

 

Arkadaşlar bilindiği gibi bilgisayar sertifikası ile 3001 kodlu bilgisayar işletmenliği kadrosuna başvuru yapılabiliyor. Bu durum direkt olarak önlisans bölüm mezunlarını çok fazla üzmekte. Kendileri direkt o bölümü okudukları için tıpkı diğer bölümler gibi onlarda...

 

Arkadaşlar bilindiği gibi bilgisayar sertifikası ile 3001 kodlu bilgisayar işletmenliği kadrosuna başvuru yapılabiliyor. Bu durum direkt olarak önlisans bölüm mezunlarını çok fazla üzmekte. Kendileri direkt o bölümü okudukları için tıpkı diğer bölümler gibi onlarda kendilerinin ayrıca o bölüme atanmasını istiyorlar. Çok fazla bu durumdan rahatsız olan insan var, sitemize her gün onlarca mesaj geliyor. Seslerini duyurmaya çalışıyorlar, biz de tüm mağdur olan diğer bölümler gibi onlarında sesi olacağız... Kendileri haber olarak yayınlamam için bir metin gönderdiler, şimdi o metni sizlerle paylaşıyorum...

 

 

 

"3001 kadrolarında yapılan değişiklikler Bilgisayar Programcılığı ve benzeri bölümlerden mezun kişiler hariç herkesi sevindirse de büyük bir haksızlık olduğu ortadadır. Bu şekilde Bilgisayar Programcılığı bölümü hiçe sayılmış, “Bilgisayar İşletmeni” sertifikası alan herkes bu kadrolara yerleşebilir kılınmıştır. 2 yıl boyunca bu işin okulunu okuyan ve umudunu KPSS ye bağlayarak bir yerlere yerleşmek isteyen insanların önü resmen tıkanmıştır. Bu problemin giderilmesi ve 3249 kodlu Bilgisayar Programcılığı ve benzeri bölümlere ait “Bilgisayar İşletmeni” gibi kadroların 3001 “Tüm önlisans mezunları” kadrolarından çıkarılarak 3249 “Bilgisayar Programcılığı ve benzeri bölümler” kadrolarına iade edilmesi konusunda gereğinin yapılmasını arz ederim. "

Bu dilekçemizi TBMM ye sunmuş ve şimdilik 400 ü aşkın imza almış bulunmaktayız, bu konuda bizim gibi rahatsız olan, ve destek olmak isteyen arkadaşlarımızda bir imza ile bize destek olabilirler.. yapılması gereken; 

 

 

 

TBMM e-dilekçe sayfasından kayıt olun ( ad-soyad vs. bilgilerini büyük harfle) orada gördüğünüz İMZALAYABİLİCEĞİM DİLEKÇELER yazan yerde İLKAY MEHTAP BAYDOĞAN isimli 3249 a destek olan dilekçemizi imzalayalım arkadaşlar.

 

Umarız bu sıkıntı bir şekilde çözülür ve insanlar mağdur olmaz...

 

NOT: KPSSCAFE BİR HABER SİTESİDİR. BU HABERDE HERHANGİ BİR YANLILIK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. KPSSCAFE OLARAK YALNIZCA HABER YAPIYORUZ. BİLGİSAYAR SERTİFİKASI OLANLARIN YANINDA OLMAK YA DA OLMAMAK GİBİ BİR DURUM BİZİM İÇİN SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

 

 

KPSS CAFE Haber Editörü: Sinan YILMAZ

 

NOT: Kpsscafe.com tarafından hazırlanan bu haber Aktif link verilmeden kesinlikle kullanılamaz. Aksi takdirde tüm yasal girişimler yapılacaktır… www.kpsscafe.com.tr

01 Oca 2013 - 13:39 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler