Bartın İl Özel İdaresi Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Bartın İl Özel İdaresi personel alımı için başvuru sürecinde son güne giriliyor. Başvuru şartları ve diğer detaylar kpss cafe adresinde.

Bartın İl Özel İdaresi Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor
Bartın İl Özel İdaresi Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Bartın İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 2018 Sözleşmeli Personel Alım ilanı için başvurular sona eriyor. Mühendis ve Mimar alımı için geçtiğimiz haftalarda İl Özel İdaresinden "- 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36' ncı maddesi çerçevesinde; 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 49. maddesi gereğince kadro karşılığı teknik hizmetler sınıfında 3 adet sözleşmeli personel alınacaktır.Giriş Sınavı; sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılacaktır" şeklinde duyurulan alımlar için başvurular sona eriyor. Başvuruda bulunacak adayların özel şartların yanı sıra aşağıdaki başvuru genel şartlarına uyması gerekiyor : 

Başvurular nasıl yapılacak ? Bartın İl Özel İdaresi başvuru süreciyle ilgili aşağıdaki bilgilendirmeyi yaptı : 

KPSSCAFE - ANKARA

11 Nis 2018 - 22:43 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler