Bartın İl Özel İdaresi Mühendis ve Mimar Alacak

Bartın İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Mühendis ve Mimar alımı yapacak. Başvuru şartları ve tarihleri açıklandı.

Bartın İl Özel İdaresi Mühendis ve Mimar Alacak
Bartın İl Özel İdaresi Mühendis ve Mimar Alacak
Haber albümü için resme tıklayın

Bartın İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 2018 yılı sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 2 mühendis 1 memur alımı yapılacağı belirtilirken, söz konusu alım için adayların sözlü sınavdan geçirileceği belirtildi.

Başvuruda bulunacak adaylarda aranacak eğitim şartları şu şekilde:  

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,

3- Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği bulunmamak,

4- Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

5- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

6- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (...)(!) zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

7- Sınavı kazanan adayın Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılacak olup, güvenlik araştırması sonucu olumlu çıkmayan aday sözleşmeli personel olarak ataması yapılmayacaktır.

8- İlimizde, şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 5. maddesinde "İl Özel İdaresinin görev alanı İl sınırını kapsar" hükmüne istinaden İlimize bağlı 3 ilçenin herhangi birinde İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmek,

9- Son 1 yıl BARTIN İlinde ikamet ediyor olmak, Bunu Nüfus Müdürlüğünden alacağı yazıyla belgelendirmek

Başvurular nereden nasıl yapılacak?

Müracaat işlemleri [email protected] adresinden ya da Bartın il Özel İdaresi İnsan Kaynaklarından temin edilecek başvuru formuyla 2 ile 12 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

20 Mar 2018 - 23:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler