Bakan'dan PTT, Karayolları ve Demiryollarına Yeni Memur Alımı Açıklaması

Bakan Ahmet Arslan'dan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına personel alımı hakkında önemli açıklama geldi. İşte Bakan Ahmet Arslan'ın personel alımı hakkında yaptığı açıklama.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katıldığı bir programda yaptığı son dakika açıklamasında Bakanlığa personel alımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma Bakan Ahmet Arslan, PTT'de 10 bin kişinin mülakatlarını yaptıklarını, Karayollarında 640 kişiye ilave bir o kadar daha alım yapacaklarını, Demiryolları ile bakanlığa da yeni çalışan takviyesi sağlanacağı açıkladı.

Dev projelere hız kazandıran Ulaştırma, Denzicilik ve Haberleşme Bakanlığı, bu projelerle hem vatandaşlara kolaylık sağlamak, hem de personel istihdamında artışa gitmeyi hedefliyor. Her dönem yaptığı atılımlar, açtığı istihdam kapıları ile personel sayısını 40 binden 100 binin üzerine çıkaracak olan Bakanlık, bu kapsamda 10 bin kişinin mülakatlarını tamamladı. Mülakatların tamamlanmasının ardından eleman alacak yeni kurumlara ilişkin açıklamalar da birbirini izliyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yaptığı son dakika açıklamasında işsiz vatandaşlara önemli müjdeleri sıraladı. Bakanlık bünyesine personel alımların devam edeceğini belirten Bakan Ahmet Arslan, "Karayollarımız, demiryollarımız ve PTT ülkemize hizmet için atılım içerisindeler. Karayollarında 640 kişiyi ifade etmiştik alacağız diye. Zaman içerisinde bir o kadar ihtiyacımız olacağını açıklamıştık. Yakın alacağız. Memnuniyetle inşallah onları mesai arkadaşımız yaparız. Demiryollarında da hizmet kalitesi artıyor. Ağlarımız artıyor. Bu da gösteriyor ki yeni arkadaşlara ihtiyaç olacak. PTT'de 10 bin kişinin mülakatını yapmak kolay olmadı. Birkaç güne kadar sonuçları açıklayacağız. Kararımızı netleştirip yayınlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Tem 2017 - 09:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Arzu - Dış ticaret mezunları mağdur lütfen artık bizim lojistik le ne farkımız var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler