Bakan Gül Açıkladı: 2018'de 25 Bin Kamu Personeli Alımı Yapılacak (En Az Lise)

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı son dakika açıklamasında Bakanlığa personel alımına değindi ve Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 14 bin 611 adet personel alımı yapılacağını söyledi. Bu açıklamasının ardından Bakan Gül ilave 10 bin daha kontenjan aldıklarını söyledi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den son dakika açıklaması geldi.

Bakan Gül yaptığı açıklamada kamu personeli alım ilanını bekleyen adayları sevindirdi.

Adalet Bakanlığı ve CTE 14 Bin 504 Memur Alımı İlanı Yayımlandı 2018 İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

Bakan Gül'ün açıklamaları şu şekilde;

"Adli teşkilatımızı, gerek fiziki altyapı, gerek alternatif çözüm yolları geliştirerek işleyişini daha da güçlendirecek adımlar atarken bir yandan da yeni istihdam imkanları sağlıyoruz.

Gençlerimize güzel bir haber vermek istiyorum: Yakın dönemde duyurusunu yaptığımız yeni personel alımı için ilanlarımız yayınlandı. Adliyelerde, Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 14 bin 611 personel istihdam edeceğiz."

25 BİN PERSONEL ALACAĞIZ

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, açıklamasının devamında ise, "Daha önce 15 bin olarak duyurduğumuz istihdam planını da 10 bin ilave ile güncelleyerek toplam 25 bin yardımcı personel alımı için gerekli çalışmaları başlattık. Yılın ilk 4 ayında alınan 6 bin 546 yardımcı personelimiz ile bu yıl 30 bini aşkın gencimizi istihdam edeceğiz" dedi

Personel alımı hakkındaki taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilir, diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

İlan yayımlandığı anda bildirim almak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

18 May 2018 - 10:47 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Kemal - Artık sadece gülüyorum. Önlisans mezunu olarak açıklanan hic bir acıklanan ilana basvuramıyorum ya yaşa takılıyoruz ya kpss 70 barajına puanım(69.822) yada mezun olunan bölümden alım yok bölümüm d.gaz sıhhı tesisat ısıtma sistemleri teknolojisi. Bölümun adına bak ama şöförlüge bile başvuramiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 10:47
07

Genç - Seçim öncesi yatırım. Hani nerde ilan ? Alım var diyerek milleti heycanlandırıyorlar. İlan haberini göremedim Adalet bakanlığı sitesinde. Anca laf. Oy moy yok bunlara.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 10:47
05

S. - Aynen ilan nerde yaa nasıl basvuracagimizi da yazsaydiniz iyi olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 10:47
02

Furkan altaş - Ekpss şartı ile engelli personel de alınması iyi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 10:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler