Bakan Göreve Başlar Başlamaz Duyurdu: 3 Bin Yeni Personel Alınacak

ASDEP personeli alımı için Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nir açıklama yaptı. Önceki gün görevi devralan Selçuk, sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yaptı.

Bakan Göreve Başlar Başlamaz Duyurdu: 3 Bin Yeni Personel Alınacak
Haber albümü için resme tıklayın

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk göreve başladı.

Eski adıyla Aile ve sosyal Politikalar bakanlığı görevine başlayan Zümrüt Selçuk, ilk açıklamasında ASDEP personeli alımına değindi ve kadın istihdamını arttıracaklarını söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir dizi paylaşım yapan Bakan Selçuk, 3 bin ASDEP personeli alımına değindi.

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yeni kabinenin iki kadın bakanından biri olarak görevi önceki gün eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'dan devraldı. Selçuk, göreve gelir gelmez kadın ve aile mesajı vererek önümüzdeki dönemde kadın istihdamına değer vereceğini ifade etti. Twitter hesabından paylaşımlar yapan Bakan, en kısa sürede 3 bin ASDEP'li personelin istihdamınının yapılacağını açıkladı.

'Mutlak yoksulluğu tamamen yok etmeye kararlıyız.' diyen Selçuk' Sosyal politikalarda adeta sessiz bir devrim gerçekleştirdik. Türkiye son 10 yılda yoksulluğu en fazla azaltan ülke oldu. Çok daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız.' dedi.

Selçuk, Türkiye'nin son 12 yılda yaklaşık 8 milyon insanına iş imkanı sunduğunu, Avrupa'da son 12 yılda iş bulan insandan daha fazlasını Türkiye'nin vatandaşlarına sağladığını ifade etti. Kadın istihdamına önem veren bir hükümet olacağının vurgusunu da yaptı.

3 BİN PERSONELE İSTİHDAM SÖZÜ

3 bin personele şimdiden istihdam sözü veren Bakan Selçuk şunları yazdı: Bakanımız Fatma Betül Hanım, 2018 yılında 3 bin Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) personelini istihdam etmeyi planladıklarını bildirmiş. En kısa sürede 3 bin ASDEP'li personelin istihdamını gerçekleştireceğiz.

İşte Bakan'ın o paylaşımları..

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

11 Tem 2018 - 16:32 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Gülten - Alımlar 2018 kpss puanıyla alınır umarım ,hem bu kadar bekleyip bir de eski puan la alımlar olursa büyük haksızlık olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 16:32
07

Fatma - Insanları oyalmayin artık is umudu beklerkenbu seferde yaş ilerliyo ve yine ise alinamiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 16:32
05

Suat - Tycp kapsaminda özel guvenlik personellerine sureklilik verilmesi haktir verilmedi isten cikarildik bizi bunsene yine alin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 16:32
04

murat - Alımlar olsun sosyal hizmetler ve sosyoloji mezunu boştayız alım bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 16:32
02

Berrin - Sosyal hizmet önlisans mezuniyet alımı. da olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 16:32
01

Fatma - Yaş sınırı istemiyoruz ikincisi onlisanslilarda alınsın artık alinmayacaksa bu bölümü kapatın lutfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 16:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler