Bakan Avcı'nın verdiği sözler

Bakan Avcının verdiği sözler TBMM’nin 14 Ağustos 2014 Perşembe günü tatile girmesi nedeniyle 35 bin öğretmen kadrosunun MEB’e tahsis edilmemesine ilişkin olarak “BU YILDA DERSLER BOŞ GEÇECEK” diye sendikamız basın açıklaması yapmıştı.

Bakan Avcı'nın verdiği sözler

TBMM’nin 14 Ağustos 2014 Perşembe günü tatile girmesi nedeniyle 35 bin öğretmen kadrosunun MEB’e tahsis edilmemesine ilişkin olarak “BU YILDA DERSLER BOŞ GEÇECEK” diye sendikamız basın açıklaması yapmıştı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 17 Ağustos 2014 Pazar günü A.A. muhabirine şu açıklamayı yapmıştır. "Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin planlandığı şekilde yürümesi, yeni atanacak 40 bin öğretmen adayının mağdur olmaması ve eğitim öğretimin aksamadan yürümesi için Meclis'in 28 Ağustos'ta yapacağı olağanüstü toplantıda bir ek gündem maddesiyle gerekli yasal düzenleme yapılabilir. Muhalefet partilerinin de bu konuda gereken hassasiyeti göstereceklerini umuyorum"

Anayasa ve TBMM iç tüzüğünde TBMM genel kurulunun nasıl toplanacağı detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Bildiğimiz kadarı ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bir siyasi partinin Eskişehir milletvekilidir ve mensubu olduğu siyasi parti tek başına 12 yıldır iktidardadır. Yine bu siyasi partinin mecliste sandalye sayısı 313’tür.

TÖS’ün KONUYA İLİŞKİN GÖRÜŞ ve ÖNERİLERİ

Sayın bakan mensubu olduğunuz parti TBMM’nin olağanüstü gündemle toplanmasını istedi de buna muhalefet partileri “yok” mu dedi? Mensubu olduğunuz parti hangi kanunu çıkarmak istedi de buna dur diyebilen oldu?

Yine de tüm bunlara rağmen olumlu bakmak istiyor ve sayın bakanın bu demecinin takipçisi olacağımızı buradan kamuoyuna duyuruyoruz.

Dikmen ONAT
Genel Başkan

18 Ağu 2014 - 16:30 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler