Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS 2016-1 ile Alım Yapmayacak mı?

Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS 2016-1 ile bünyesinde istihdam etmek üzere kaç kişi alacak? Sizler için araştırdık.

Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS 2016-1 ÖSYM merkezi atamaları ile bünyesine hiç alım yapmayacak mı? Alım yapacaksa kaç kişi alacak? Sizler için kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonlarını incelemeye devam ediyoruz. 

16 Temmuz 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı KPSS 2016-1 tercih robotu ve kadroları açıklamıştı. Memur adayları kadroları incelerken 22 Haziran tercih işlemlerinin başlamasıyla adaylar tercih robotuna hepten yoğunlaşmış durumda. 

Tercih işlemleri 22 Haziran'da başladı, 1 Temmuz'da sona erecek. Memur adayları 1 Temmuz'da tercih işlemlerini bitirmiş olmalılar. Memur adayları tercih işlem ücretini ise 11 Temmuz gecesine kadar yatırmaz ise tercihleri iptal olacaktır. 

Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS atamalarında kaç kişi alacak?

Tercih dönemi başladığından beri KPSS adayları için kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarını tek tek inceliyoruz. Şimdi de Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS 2016-1 ile bünyesinde kaç personel alımı gerçekleştirecek sizler için araştırdık.

Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS 2016-1 ile bünyesine Lisans mezunu memur adaylarından 2 kişiyi Bilgisayar İşletmeni olarak istihdam edecek. Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS 2016-1 ile bünyesnde ayırdığı kadro sadece 2 kişi. Bilgisayar işletmenliği dışında hiçbi kadroya yer verilmeyecek. 

Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı KPSS 2016-1 ile bilgisayar işletmenliği kardosuna alım yapılacak olan memur adaylarından 4431 ve 6225 kodlu şartları istemektedir. 

Ayrıca adayların tercih ettiği kadrolarda eğer şartlardan herhangi birini taşımıyorlar ise tercihleri otomatik olarak iptal olacaktır. 

Kpsscafe.com.tr

25 Haz 2016 - 20:06 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler