Ankara 104 Zabıt Katibi Alımı Sonuçları Açıklandı

Son dakika açıklaması: Ankara Adliyesi sözleşmeli Zabıt Katibi alımı başvuru sonuçları açıklandı. İşte 104 Zabıt Katibi alımı sonuçlarını gösteren liste.

Ankara Adliyesi resmi internet sayfası üzerinde bir son dakika duyurusu yayımlandı ve sözleşmeli zabıt katibi alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

Binlede adayın büyük bir heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre 104 sözleşmeli Zabıt Katibi alımı için uygulama sınavına girenlerin isim listesi açıklandı. Buna göre 2080 kişi zabıt katibi alımı için uygulama sınavına girmeye hak kazandı.

Adliye resmi internet sayfası üzerinde yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 17/08/2017 tarihli Sözleşmeli Personel ilanı gereğince Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlğımıza 104 Sözleşmeli Zabıt Katibi alımı için sınav ilanı verilmiştir. Sözleşmeli Zabıt Katipliği uygulama sınavına katılmaya hak kazanan 2080(104x20) adayın listesiEk-1 de, KPSS Puan sıralamasına giremeyen (ilk 2080 adayın arasına) adaylara ilişkin liste Ek-2 de ve Başvuru şartlarını taşımayan adayların listesi ise Ek-3 listede sunulmuştur.

Zabıt Katipliği uygulama sınavında kullanılacak olan klavye türlerleri; F ve Q Klavyelerdir. Adaylar kendileri ayrıca klavye getirmeyecektir. Sınav salonunda bulunan yukarda belirtilen klavyeler dışında kesinlikle başka bir klavye ile sınav yapılmayacak ve izin verilmeyecektir.

Sınava katılacak tüm adayların sınav tarihi öncesinde katılım listelerini incelemeleri ve ilgili sınav tarihi olan 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 08:30-13:00 saatleri arasında F Klavye 14:00’dan sonra ise Q klavye sınavına girecek adayların gerekli yoklamanın yapılması için nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi ile birlikte Ankara Adliyesi A Blok önünde hazır bulunmaları zorunludur.

Listenin yayınlandığı tarihten sonra sıralamayı etkileyecek ve değiştirecek başvuru geldiği taktirde (Komisyon Başkanlığımıza sehven gelmiş ve kayıt edilmiş olduğu tespit edilen başvurular) Komisyon Başkanlığımızca güncel liste yayınlanacaktır. Bu ilan adaylara tebliğ mahiyetinde olup, aday tespit listesinde adı geçen adayların adresini ayrıca uygulama sınavı gün ve saati ile ilgili tebligat yapılmayacağı, bundan sonraki süreçte sınavla ilgili ( nihai başarı listeleri, sonuçlar, sözlü mülakat tarihi, vs) duyurular Ankara Adliyesinin resmi web sayfasında yayınlanacaktır.

EKLER:

 1-) Sözleşmeli Zabıt Katipliği (EK-1) Uygulama Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi

 2-) Sözleşmeli Zabıt Katipliği (EK-2) Ret Listesi (Kpss Puan Sıralaması nedeni ile)

 3-) Sözleşmeli Zabıt Katipliği (Ek-3) Ret Listesi (Başvuru şartını taşımayan Adaylara ait liste)

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Eyl 2017 - 19:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Muhammet güler - Zabit katipliği açıklanmış ama mübaşirlik açıklanmamış. O ne zaman açıklanacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 19:52
07

Ramazan - Ne kadar saçma bir sistem ya aklım almıyor 2 puanla kaçırdım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 19:52
06

homeless - listeye girdim bakalım sınavda ne yapacağız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 19:52
03

Fikret - Mubasirlik sonuçları ne zaman açıklanacak bu nasil sacmalik katiplik aciklaniyor mubasirlik yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 19:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler