Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 Personel Alımı Başvuruları Yarın Son Gün!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 denetçi yardımcısı alımı için online başvuru formu doldurma işlemleri yarın sona eriyor...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 Personel Alımı Başvuruları Yarın Son Gün! 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 20 denetçi yardımcısı alımı için 23 Ocak 2017 tarihinde başlayan başvuru işlemlerinde son güne geliniyor. Adaylar başvurularını www.aile.gov.tr adresi üzerinden kolaylıkla yapabiliyor. Başvurularla ilgili yapılan bilgilendirmede posta ya da elden yapılan müracaat işlemlerinin kabul edilmeyeceği daha önce adaylara ilan edilmişti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 20 denetçi yardımcısı alımına başvuruda bulunacak adayların Devlet Memuru olma genel şartlarını taşımasının yanı sıra pozisyon için belirlenen özel niteliklere de haiz olması gerekiyor. Tabi bir de KPSS 70 puan şartı var.

Başvuruda bulunacak adayların ; Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Hukuk Fakültesi ya da Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olması gerekiyor. Başvuru süreci ve detaylar hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki duyuru linkini takip edebilirsiniz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcısı Alımı Duyurusu için TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, Aile bakanlığı duyuruları ve daha fazlası için kpsscafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.
KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

02 Şub 2017 - 10:30 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler