Aile Bakanlığı Personel Alımına Online Başvurular Hakkında Bilgilendirme

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın personel alımıyla ilgili süreç başlıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? kimler başvurabilecek? işte tüm detaylar...

Aile Bakanlığı'nın  Personel Alımı İçin Başvuru Süreci Başlıyor (23 Ocak 2017) 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın denetçi yardımcısı alımı için başvuru süreci 23 Ocak 2017 tarihi itibariyle başlayacak, adaylar başvuru işlemlerini elektronik ortamdan gerçekleştirebilecekler. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı ve Resmi Gazete'de de yayımlanan ilan duyurusunda , bakanlığın 20 kişilik Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi yardımcısı alacağı bildirilmişti.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCISI ALIMI İÇİN KPSS ŞARTI BULUNUYOR

Bu alımlar için KPSS'ye girmiş olma şartı aranıyordu.  Başvuruda bulunacak adayların ; Hukuk Fakültesi, İİBF, Siyasal Bilgiler , Psikoloji, Sosyal Hizmetler mezunu olması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE GEREKLİ EVRAKLAR HAKKINDA TÜM DETAYLAR

Başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgilendirmeyi sayfanın altında bulunan ilan duyurusu linki vasıtasıyla edinebilirsiniz. Kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonuma ücretsiz olarak gelsin diyorsanız lütfen TIKLAYIN, Memur alımlarıyla ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası hakkında diğer adaylarla iletişime geçmek için lütfen TIKLAYINIZ

AİLE BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCISI ALIMIYLA İLGİLİ DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Oca 2017 - 10:25 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler