Aile Bakanlığı Denetçi Yardımcısı Başvuru Sonuçları için Bekleyiş Sürüyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Denetçi yardımcısı alımı için www.aile.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapan adaylar sonuçlar için bekleyişini sürdürüyor.

Aile Bakanlığı Denetçi Yardımcısı Başvuru Sonuçları için Bekleyiş Sürüyor 

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan açıktan alımlarla ilgili siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Kısa süre önce başvuru alma işlemleri sona eren Aile Bakanlığı'nın denetçi yardımcısı alımına online başvuru yapmış adaylar başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın KPSS en az 70 puan alan adayların başvurabildiği denetçi yardımcısı alımı için başvuru süreci geçtiğimiz günlerde sona ermişti. İlgili alımlar için başvuruda bulunan adaylar başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ; Hukuk Fakültesi , Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri , Psikoloji ve Sosyal hizmetler mezunu adayların başvurabildiği Denetçi yardımcısı alımıyla ilgili başvuru sonuçları www.aile.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kpss cafe ile bir tık ötenizde. Aile Bakanlığı personel alımları ve daha da fazlasını cep telefonunuza alabilmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi kesinlikle unutmayın...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

08 Şub 2017 - 09:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler