Adaylar Zorlu 2016 KPSS Önlisans Sınavının Sonuçlarını Bekliyor!

2016 KPSS önlisans sınavına giren adayların heyecanı dorukta! Sonuçları büyük heyecan ile bekliyorlar.

2016 KPSS önlisans sınavı 16 Ekim 2016 tarihinde pazar günü 9.30'da başlamıştı. Sınav 11.30'da sona erdi. 

Sınav hakkında görüşler sınavın son derece zor olduğu yönünde. Sınavın son yılların en zor sınavı olduğunu düşünen adaylar bu konuda hem fikir olmuş durumda.

Bu zor sınavın sonuçlarından ek umutlu olmayan 2016 KPSS önlisans adayları heyecan ve stres içinde sonuçların açıklanacağı günü bekliyor. Sonuçların sınavdan iki hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Önceki senelerde KPSS sınavlarının sonuç açıklanma tarihlerine baktığımızda bir hafta içinde sonuçların açıklanacağı tahmin ediliyor.

Sınav hakkında görüşlerinizi bizlerle paylaşabilir, sınava giren diğer adaylarla da bilgi alışverişi yapabilirsiniz.

2016 ÖNLİSANS SINAVI SONUÇLARININ açıklandığı an eşzamanlı olarak haberdar olmak için kpsscafe'yi takip etmeye devam ediniz. Sosyal medyadan da bizlere ulaşabilir ve android uygulamamızı ücretsiz yükleyebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

24 Eki 2016 - 13:32 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler