Adalet Bakanlığına Memur Personel Alımı İçin Kritik Gün: Sayı Belli Oluyor

Adalet Bakanlığı en az lise mezunu binlerce memur personel alımı için kritik gün: Bakanlığın bütçe görüşmeleri bugün TBMM'de gerçekleşiyor

Adalet Bakanlığı personel alımı için kritik gün.

Tütkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda devam eden, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Tasarının görüşülmelerine bugün de devam edilecek. Bugün Genel Kurulda gerçekleşecek görüşmelerde Adalet Bakanlığı bütçesinin ele alınması planlanıyor.

Yüzbinlerce adayın büyük bir merak ve heyecan beklediği Adalet Bakanlığı bütçe görüşmelerinde, memur adaylarını ilgilendiren önemli kararlar alınacak.

2018 Yılı Personel Alımı Sayısı

Bütçe görüşmelerinde Adalet bakanlığının 2018 yılında açıktan kaç personel alımı yapacağı belli olacak. Başta lise mezunları olmak üzere memur olmak isteyen yüz binlerce aday bu görüşmeden çıkacak rakamı merak ediyor.

2016 Yılındaki Sonuç

Adalet bakanlığı resmi intenret sayfasında 2017 yılı bütçe görüşmelerinde personel alımı ile ilgili şu ifadelere yer verildi: "Yargının hâkim, savcı ve personel ihtiyacının giderilmesine yönelik çok önemli adımlar atıldığını, son 13 yılda hâkim ve savcı sayısı %68 oranında, personel sayısının ise % 100’ün üzerinde artırıldığını, 2016 yılı sonunda 3.800 hakim ve savcı ile 2017 yılı içerisinde de 5.870 yardımcı personel alımı yapılacağı"

Adaylar Bu Yıl Daha Fazla Kadro İstiyor

2017 yılında memur alımında yetersiz kalan Adalet Bakanlığının bütçe görüşmelerinde 2018 yılı için daha fazla personel alımı yapacağını açıklaması lazım

Adayların Talepleri

Siz de aşağıda bulunan yorum kısmından, Bakanlığın personel alımına ilişkin talep ve görüşlerinizi dile getirebilir, diğer adaylarla bu durumu tartışabilirsiniz.

Gelişmelerden haberdar olmak için;

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscfe.com.tr   | Ankara - ÖZEL HABER

23 Kas 2017 - 11:30 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

IYI - Nereye alım olursa olsun sadece ADALETLİ olsun.. Adalet parti adı ve kadın adı olarak kalmasın. ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 11:30
01

Halime - Ben lise mezunuyum peki mlise mezunları ne yapıcak bizede kolaylik sağlanırsa ayrıca şehit ailesiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 11:30


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler