Adalet Bakanlığı Personel Alımı ile İlgili Bakanlığa 2 Soru

Adalet Bakanlığı personel alımı neden 3 İl'e yapıldı? Adalet Bakanlığının sadece 3 İl'de mi personel açığı var? Sadece 300 personel açığı mı var? Detaylar haberimizde.

Adalet Bakanlığı 300 personel alım ilanı ile ilgili duyuru geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığıı ve Adalet Bakanlığı resmi internet sayfaları üzerinden yayımlandı.

On binlerce adayın büyük bir merak ve heyecanla beklediği Adalet Bakanlığı personel alımının düşük olması ve alımların sadece 3 İl'e ve 3 pozsiyona yapılması adaylara büyük şok yaşattı. Yayımlanan ilanda İstanbul, Ankara ve İzmir Adliyelerinde istihdam etmek üzere zabıt katibi, mübaşir ve teknisyen pozisyonlarına personel alımı yapılacağı belirtildi. İnfaz koruma memuru, ve şoför alımlarını da bekleyen adaylar, hem bu pozisyonlara personel alımı yapılmaması, hem de alınan sayının az olması karşısında 'Adalet Bakanlığına 300 Personel mi Lazım?' ve 'Sadece 3 İl'de mi Personel Açığı Var?' sorularını getirdi.

Geçtiğimiz yılın aynı döneminde 3 bin 721 memur personel alımı yapan Adalet Bakanlığının bu yıl 300 personel alımı ile yetinmesi oldukça kafa karıştırıcı. Üstelik 300 personel alımında da mülakat süreçlerinin Ekim ortasına kadar sarkıyor olması adayların, yeni personel alımı olmayacak mı sorusunu da sormasına neden oldu.

CTE Ayrı İlana mı Çıkacak?

İKM, şoför ve ceza infaz kurumu katibi alımı için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün ayrı bir ilana çıkması bekleniyor. Alım yapılacak sayının kaç olduğu ve ilanın yayımlanma tarihi henüz net değil. Ancak kısa süre içinde duyurunun yayımlanması bekleniyor.

Konu hakkında yorumlarda bulunmak için lütfen buraya --->> tıklayın   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ---->  tıklayın android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>>  tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

19 Ağu 2017 - 12:18 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Ahmet - Merakla heyecanla bekliyoruz yeni alımları bu alım yok denecek kadar az...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 12:18
02

Gs - Eski adalet bakani 2017 yili icerisinde 5000 alim yapicaz demisti(katip mubasir gardiyar )ama simdi 300 kisi aliyor bu nasil is anlamadim bakanlik aciklama yapsa alim olup olmayacagina dair bizde bosa umitlenmesek ins duyarlar bizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 12:18
01

İbrahim - Bu yaptığınız akla mantığa sığmaz, büyük hayallerle katipliğe hazırlanırken 300 adayın alınması bizi derinden üzmüştür, puanın 73,4035 ya sıra bana gelmezse, birde şu 20 katı saçma şeyi kaldırın artık 3 dk 160 kelime yazabilirim, bir türlü sıralamaya giremiyorum, yüksek puan alanlar öylesine başvuru yapıyor kendimizi deneyelim diye başvuru yapıyor, klavye sınavına gelince hiç biri klavye sınavına katılmıyor, bunun kanıtı istanbul icra katip başvurularına bakın, adaylardan yaklaşık 800 kişi klavye sınavına katılmadı ben isem, sıralama ise 73,6037 de kspattı adalet istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 12:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler