Adalet Bakanlığı Ankara , İstanbul ve İzmir 300 Memur Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adalet Bakanlığının sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Personel alımı sonuçlarına nereden ulaşabilirim? İşte detaylar.

Adalet Bakanlığı 300 memur alımı başvuru sonuçları için geri sayım devam ediyor.

Geçtiğimiz ay yayımlanan Adalet Bakanlığı personel alım ilanında İstanbul, Ankara ve İzmir Adliyelerinde istihdam etmek üzere Mübaşir, Zabıt Katibi ve Teknisyen alınacağı belirtildi. Toplamda 300 personel alımı yapılacağı açıklanırken son başvuru tarihi 5 Eylül olarak açıklanmıştı. 5 Eylül salı günü başvuruların sona ermesi ile ilana başvuru yapan on binlerce aday, başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı.

Kimler Başvuru Yapmıştı?

Adalet Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli personel olarak istihdam etmek üzere alınacak personel için en az lise mezunu ve KPSS'den en az 70 puan alan adaylar başvuru yapmıştı. Başvuru yapan adaylar arasında sıralamalar, komisyonlar tarafından KPSS puanına göre sıralanacak ve mülakatlara girmeye hak kazananlar duyurulacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İlana başvuru yapan adaylardan mülakata girmeye hak kazananlar, 20 Eylül tarihinden sonra başvuru yapılan komisyonun resmi internet sayfası üzerinden duyurulacak. Duyurulacak olan listelerde mülakatlara girmeye hak kazanan adayların sınav tarihleri de duyurulacak.

Mülakatlara Kaç Kişi Çağrılacak?

Zabıt Katibi pozisyonu için her İlde açılan kadro sayısının 20 katı kadar aday uygulama sınavına çağrılacak. Mübaşirlik kadro için ise her İl için açılan kadro sayısının 10 katı, teknisyen kadrosu için ise açılan pozisyon sayısının 5 katı kadar aday mülakata çağrılacak.

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı başvuru sonuçları açıklandığı anda haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıdaki platformlardan takipte kalın.

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

14 Eyl 2017 - 17:15 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Enes - 82 puan mübaşir olur muyum inşAllah İstanbul başvuru yaptım gelir mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Eylül 17:15
01

veysel - benim puanım 91 ama bana bile gelmeyecek torpilin varsa orası ayrı bişey diyemem ona enes kardes.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Eylül 17:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler