Adalet Bakanlığı 300 Memur Alımı Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı 300 memur alımı sonuçları açıklanmaya başladı. İşte Ankara, İzmir ve İstanbul Adliyeleri personel alımı sonuçları.

Adalet Bakanlığı tarafından 17 Ağustos günü yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanının başvuru sonuçları açıklandı.

Adalet Bakanlığı tarafından 17 Ağustos ile 5 Eylül tarihleri arasında başvuruları alınan sözleşmeli personel alımınınn sonuçları açıklanmaya başladı. İstanbul, İzmir ve Ankara Adliyelerinde istihdam etmek üzere toplamda 300 personel alımı yapılacağı belirtildi. Alınacak personellerin Zabıt Katibi, Mübaşir ve Teknisyen pozisyonlarında istihdam edileceği belirtildi.

İstanbul Adliyesi Personel Alımı Sonuçları

İstanbul Adliyesi resmi internet sayfası üzerinde yayımlanan duyuruda Zabıt Katibi alımı sonuçlarının açıklandığı belritildi. Sonuçlara gitmek için lütfen TIKLAYIN KPSS taban-tavan puanları için TIKLAYIN

Ankara Adliyesi Personel Alımı Sonuçları

Ankara Adliyesi resmi internet sayfası üzerinde yayımlanan duyuruda Zabır Katibi alımı sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Sonuç ekranına gitmek için lütfen TIKLAYIN KPSS taban-tavan puanları için TIKLAYIN

İzmir Adliyesi Personel Alımı Sonuçları

İzmir Adliyesi resmi internet sayfası üzerinde yayımlanan duyuruda Zabıt Katibi ve Mübaşir alımı sonuçlarının açıklandığı belritildi. Zabıt Katibi ve Mübaşir alımı sonuçlarına gitmek için TIKLAYIN. Zabıt Katibi ve Mübaşir alımı KPSS taban-tavan puanlarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

Adalet komisyonlarının memur alımı sonuçları açıklandığı anda haberdar olmak, kamu personeli alımlarından, KPSS haberlerinden, memur alımlarından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Eyl 2017 - 21:39 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ayse - mübaşirlik alımları açıklandı ilgili adliyenin internet sitesinde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 21:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler