715 Memur Alımı Kadro Dağılımı Açıklandı-İlk Etapta En Az Lise Mezunu 229 Kişi Alınacak

YSK 715 memur alımı için kadro dağılımı açıklandı. YSK kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre ilk etapta YSK'nın 229 memur alımı için ilana çıkması bekleniyor. Yayımlanacak ilanda alınacak personellerin, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılması bekleniyor.

Yükske Seçim Kurulu kanununda değişiklik yapılmasına dair teklif geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulunda görüşüldü ve AK Parti tarafından getirilen teklif kabul edildi. Kabul edilen teklifte YSK bünyesine 715 memur alımı için kadro ihdas edilmişti.

Kadro ihdasının yapılmasının ardından adaylar, Yüksek Seçim Kurulunun memur alım ilanını beklemeye başladı. Beklenen açıklama öncesi alım yapılacak kadrolar kamuoyuna duyuruldu.

YSK kaynaklarından edinilen son dakika bilgilerine göre yeni dönemde yapılması beklenen 715 memur alımının şu kadrolara yapılması bekleniyor. genel müdür yardımcısı, daire başkanmı, seçim uzmanı, seçim uzman yardımcısı, şube müdürü, mali hizmetler uzmanı, bilgi işlem müdürü, şef, çözümleyici, programcı, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, arşiv memuru, santral memuru, sekreter, şoför, mühendis, istatistikçi, teknisyen, hizmetli, dağıtıcı ve bekçi.

İlk Etapta Kaç Memur Alınacak

YSK'nın yeni dönemde ilk etapta memur alımına şu kadro dağılımı ile çıkması bekleniyor: 2 genel müdür yardımcısı, 14 daire başkanı, 15 seçim uzmanı, 15 seçim uzman yardımcısı, 16 şube müdürü, 3 mali hizmetler uzmanı, 9 bilgi işlem müdürü, 9 şef, 13 çözümleyici, 10 programcı, 2 bilgisayar işletmeni, 49 veri hazırlama ve kontrol işletmeni, 3 arşiv memuru, 3 santral memuru, 10 sekreter, 10 şoför, 2 mühendis, 6 istatistikçi, 5 teknisyen, 25 hizmetli, 2 dağıtıcı ve 6 bekçi.

Adayların Talepleri

YSK memur alım ilanının bir an önce yayımlanmasını isteyen binlerce adayın ilanda başvuru şartları için bazı düzenleme yapılması için talepleri de var. Aşağıda bulunan yorum kısmından YSK 715 memur alımı için başvuru şartları taleplerinizi yazarak sesinizi duyurabilir ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

İlanlar Yayımlandığı Anda Haberdar Olun;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> tıklayın

KPSSCAFE ios uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

07 Ara 2017 - 19:11 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Halil - Lütfen sesimizi duyuralım yaş sınırı olmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 19:11
07

İSİM ÖNEMLİ DEĞİL Kİ....... - Yaş sınırı olmasın.....Zaten okudum,okuyacağım diyene kadar yıllar geçiyor.Bir de yıllarca torpilliler yüzünden hakkımız yendi.TEK SUÇUMUZ ACABA TORPİLİMİZİN OLMAMASI MIYDI?Şimdi yaş ilerledi,bu sefer de yaştan kaybettik.Acaba bu bize reva mı?37-38 yaşında olanlar yaşamasın o zaman....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 19:11
06

Fulya - Alınacak memurluklarin kpss puanını düşünsünler ya atanamiyoruz psikolojimz bozuluyo valla boşuna giriyorz kpssye ozaman..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 19:11
05

Hamdi demirkan - Ben lise mezunuyum 30 yasindayim her hangi bir memurluga talibim ANKARA KARAPURCEKTE İKAMET ETMEKTEYİM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 19:11
03

Ramazan Durukan - Lütfen yaş sınırı olmasın lise mezunuyum Ankara ikametgah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 19:11
02

Yüksel - Yaş şartı olmasın büro yönetimi mezunlarıda alınsın merkezi atama istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 19:11
01

Mürvet - Radyo ve tv yayımcılık önlisans mezunlarina da kadro acilsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 19:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler