5 Bakanlığa 249 Memur - Sözleşmeli Personel Alınacak ! (KPSS Şartlı- KPSS Şartsız - En Az Lise Mezunu)

5 Bakanlığa 249 Kamu personeli alımı yapılacak. Aile ve Sosyal Politikalar, İçişleri, Maliye, Milli Savunma ve Dışişleri Bakanlıklarına çeşitli pozisyonlarda (memur, sözleşmeli personel, denetçi yardımcısı) alımı yapılacak. KPSS şartsız alımlar olduğu gibi, 2017 yılında bakanlıklara açıktan KPSS puanlarıyla da alım yapılacak.

5 Bakanlığa 249 Memur - Sözleşmeli Personel Alınacak ! (KPSS Şartlı- KPSS Şartsız - En Az Lise Mezunu)

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımları, sözleşmeli personel alımları, işçi alımlarını siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. Bakanlıklar ve bağlı kuruluşlar açıktan memur, sözleşmeli personel alımlarına devam ediyor.

EN ÇOK İLGİ GÖREN PERSONEL ALIMI DUYURULARI

KPSScafe.com.tr'ye gelen yoğun talepler doğrultusunda en çok ilgi çeken alımları siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik. Bu alımların başında Dışişleri Bakanlığı'nın KPSS Şartsız , kendi bünyesinde yapacağı sınavla alımını gerçekleştireceği memur alımı bulunuyor, yine geçtiğimiz haftalarda başvurusu başlayan MSB sivil memur alımına online başvuru süreci de devam ediyor , dün başlayan aile bakanlığı denetçi yardımcısı alımına da başvuruların oldukça yoğun olması bekleniyor. Yine dün başlayan ve bilişim personeli adaylarının dikkatini çeken Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü'nün bilişim personeli alımı da oldukça yoğun ilgi görüyor. Tüm bunların yanı sıra İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolu Hizmetli Alımı için başvurular 27 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.

Bu alımlar içerisinde Dışişleri Bakanlığı'nda KPSS şartı aranmıyor fakat çeşitli özel şartları yerine getirmek gerekiyor.Hangi bakanlık ne kadar memur , sözleşmeli personel alacak? bu alımlarla ilgili detaylı bilgilendirmeyi aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Bakanlık ya da Bağlı KuruluşKPSS ŞartıAlınacak Personel SayısıSon Başvuru TarihiDetaylar İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Var 25 27.01.2017 TIKLAYINIZ Dışişleri Bakanlığı Yok 60 20.02.2017 TIKLAYINIZ Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Var 9 17.02.2017 TIKLAYINIZ Milli Savunma Bakanlığı Var 135 6.02.2017 TIKLAYINIZ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Var 20 03.02.2017 TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonuma gelsin diyorsanız lütfen TIKLAYINIZ, Memur alımlarıyla ilgili kafanıza takılan soruları diğer adaylara sormak, onlarla tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Oca 2017 - 10:04 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

MURAT - Haber var ancak link yok nerden başvuru yapacağız caba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 10:04
02

Tahir Polat - Başvuru nerden yapılır internet uzerinde yapabilirmiyiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 10:04
01

T.c - Ne gençlerimiz ise alıyorlar ne ış imkanı açıyorlar ama yeter

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 10:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler