300 Gümrük Muhafaza Memuru Alımı Yapılacak ( Gümrük Muhafaza Memuru Maaşları, Görevi ve Daha Fazlası)

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 300 Gümrük Muhafaza Memuru alımı yapacağını açıklamasından sonra bu konuda bilgi sahibi olmayan adaylar Gümrük Muhafaza Memurlarının ne iş yaptığını ve kimlerin Gümrük Muhafaza Memuru olduğunu merak etmeye başladı.

300 Gümrük Muhafaza Memuru Alımı Yapılacak ( Gümrük Muhafaza Memuru Maaşları, Görevi ve Daha Fazlası) 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 300 Gümrük Muhafaza Memuru alımı yapacağını açıklamasından sonra bu konuda bilgi sahibi olmayan adaylar Gümrük Muhafaza Memurlarının ne iş yaptığını ve kimlerin Gümrük Muhafaza Memuru olduğunu merak etmeye başladı. Gümrük Muhafaza Memurları, liman ve kara sınır kapılarında görev yapar ve burada üniformalı kolluk kuvvetlerine dahildir.

Gümrük Muhafaza Memurlarının zorunlu görev süreleri olur ve bir süre sonra tayin isteyebilirler. Gümrük Muhafaza Memurlarının maaşları Maaş Bilgisi isimli internet sitesinde yer alan bilgiye göre  3100 TL Civarındadır. Ek ödemeler ile bu miktar artış gösterebilir.

Kimler Gümrük Muhafaza Memuru Olabilir? Başvuru Şartları Nelerdir? 

Dün siz değerli ziyaretçilerimizle Gümrük Muhafaza Memuru Alımı başvuru şartlarını paylaşmıştık. Başvuru şartları ve gerekli belgelere erişim sağlamak için TIKLAYINIZ.

MERAK EDİLENLER

GÜMRÜK VE MUHAFAZA MEMURU ALIMIYLA İLGİLİ MERAK ETTİKLERİNİZİ SORABİLECEĞİNİZ FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Eki 2017 - 09:43 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler