28 Mayıs KPSS Soruları, Cevapları, Sınav Yorumları ( KPSS'ye Giren Adaylar Yorumluyor)

2017 KPSS Alan Bilgisi heyecanı sona erdi. Sabah saat 10.00'da başlayan Alan Bilgisi testine giren adaylar 40 soruyu doğru yanıtlamak için ter döktü. Bugün sona eren oturumda adaylar, Muhasebe, İşletme, İstatistik testlerine girdi. Sınav soruları, cevapları ve yorumları bu haberimizde.

28 Mayıs KPSS Soruları, Cevapları, Sınav Yorumları ( KPSS'ye Giren Adaylar Yorumluyor)
28 Mayıs KPSS Soruları, Cevapları, Sınav Yorumları ( KPSS'ye Giren Adaylar Yorumluyor)
+1
Haber albümü için resme tıklayın

2017 KPSS Alan Bilgisi İşletme Soruları, Cevapları Yorumları (Sınav Kolay Mıydı? , Zor Muydu? )

2017 KPSS Alan Bilgisi heyecanı sona erdi. Sabah saat 10.00'da başlayan Alan Bilgisi testine giren adaylar 40 soruyu doğru yanıtlamak için ter döktü. Dün 81 ilde ve Lefkoşa'da düzenlenen iki oturumda adaylar kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi , endüstri ilişkileri, hukuk, iktisat, maliye alanları testlerine girmişlerdi. Bugün saat 10'da adaylar İşletme, Muhasebe, İstatistik alanlarından sınav heyecanı yaşadı.

İŞLETME SORULARI KOLAY MIYDI, ZOR MUYDU?

Alan Bilgisi testine İşletme alanından giren adaylar sınavda aklınızda kalan soruları sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Sınav sizce kolay mıydı? , zor muydu? 

28 Mayıs KPSS Alan Bilgisi Muhasebe Soruları, Cevapları Yorumları 

2017 KPSS Alan Bilgisi heyecanı sona erdi. Sabah saat 10.00'da başlayan Alan Bilgisi 3. Oturumunda adaylar Muhasebe , İşletme, İstatistik Alanlarından testlere girdi. 40 soruyu doğru yanıtlamak için ter döken adaylardan bazılarına sınav sonunda ulaştık. 2017 KPSS Muhasebe heyecanı yaşayan bazı arkadaşlarımız sınavın oldukça zor olduğundan yakınırken, bazılaarıysa ÖSYM'nin 09.45 kuralına takılmış, malesef sınava girememişler.

Sınavla ilgili kendi görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Sınav size göre kolay mıydı, zor muydu, sınavla ilgili aklınızda kalan detaylar neler? , Sınavdaki en zor sorular hangileriydi, aklınızda kalanları diğer adaylarla paylaşarak cevabı konusunda tartışabilirsiniz.

2017 KPSS'de Hangi Test Ne Kadar Sürdü ! 2017 KPSS'de artık sona geliniyor. ÖABT haricinde tüm testler sona erdi. Genel Yetenek ve Genel Kültür testine giren adaylara 120 soru için 130 dakika süre tanınırken , Eğitim Bilimlerinde 80 soruya 100 dakika verildi. Alan Bilgisi testlerinde   ; Muhasebe, İşletme, İstatistik, Hukuk, Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye , Uluslararası İlişkiler , Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri testlerinde adaylar 40 soru için 50 dakika boyunca ter döktü.

2017 KPSS İstatistik Soruları, Cevapları KPSS İstatistik Yorumları 

2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi heyecanında sona gelindi. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi hariç 2017 KPSS oturumlarının tamamı gerçekleşmiş durumda. Geçen hafta gerçekleşen 2017 KPSS Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarının ardından , bu hafta 2017 KPSS Alan Bilgisi heyecanı yaşandı. 

Dün sabah ve öğlen gerçekleşen 2 oturum da adaylar Hukuk, Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanlarından 40 soruya doğru yanıtlamak için ter döktü. Bugün sabah saat 10.00'da başlayan 2017 KPSS Alan Bilgisi oturumlarının sonuncusu da az önce sona erdi. Sınava giren adaylardan bazılarına eriştik. Sınavla ilgili aldığımız ilk bilgilere göre İstatistik testi geçen seneye nazaran daha kolaydı. Fakat bazı adaylar 09.45 kuralına takıldı. ÖSYM'ye tepki gösteren adaylar 09.45 kuralının kaldırılmasından yana.

KPSSCAFE.COM.TR -  ANKARA

28 May 2017 - 11:24 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler