2018 Yılı Gelir Uzman Yardımcısı (GUY) Sınavı İçin Maliye Bakanlığı Neyi Bekliyor?

2018 yılı Gelir Uzman Yardımcısı alımı için adayların uzun süredir devam eden bekleyişi hala sürüyor. Maliye Bakanlığı ise bu konuda sessizliğini koruyor. Peki alım olmayacak mı?

Sosyal medya üzerinde birleşen binlerce aday Maliye Bakanlığının Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapması için sesini duyurmaya çalışıyor.

2018 yılının 5 ayı geride kaldı ancak Maliye Bakanlığından GUY alımı hakkında henüz bir açıklama gelmedi. On binlerce aday alım için açıklama ve ilan beklerken Maliye Bakanlığının sessizliğini koruması büyük tepkilere neden olmakta. Adaylar 2018 yılı Gelir Uzman Yardımcısı alımı için ilanın bir an önce yayımlanmasını istiyor. Biz de adaylara destek olma adına bu haberimizi yazdık ve Maliye Bakanlığına sesleniyoruz.

KPSS'YE AZ KALDI

2018 yılında yapılacak KPSS 'ye az bir süre kala ilanın yayımlanmasını isteyen adaylar, önceki yıllarda yapılan puanının yanmamasını istiyor.

YÖNETMELİK DEĞİŞMİŞTİ

Ocak 2016 döneminde yayımlanan yeni yönetmelikte Gelir Uzman Yardımcısı alımında başvuru ile ilgili şu ifadelere yer verildi: 

"(A) grubu kadrolara ilişkin sınav başvurularında kullanılan 2016 KPSS puan türlerinin geçerlilik süresi bir yıldır."

15 Temmuz sonrası başlatılan OHAL kapsamında Maliye Bakanlığından yüzlerce personel ihraç edildi. İhraç edilen personeller nedeniyle kurumda ciddi ihtiyaç var. Bu ihtiyaçların bir an önce giderilmesi gerekmektedir.

Bunun için de 2018 yılı Gelir Uzman Yardımcısı alımı için sınav ilanının bir an önce yayımlanması gerekmektedir.

Siz de aşağıda bulunan yorum kısmından bu konu hakkındaki düşünce ve taleplerinizi yazbilirsiniz.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

22 May 2018 - 21:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler