2018 Jandarma Uzman Erbaş Alımı Hakkında

2018 yılı jandarma uzman erbaş alımlarında son durum ne? Yeni uzman erbaş alımları olacak mı? Uzman erbaş alımları ne zaman olacak? Lojistijk ve Havacılık branşı uzman erbaş alımları ne zaman?

On binlerce ilkokul ve lise mezunu aday, Jandarma Genel Komutanlığının yeni dönem uzman erbaş alımlarını bekliyor.

Jandarma Genel Komutanlığı, her yıl en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımları yapıyor. Ancak bu yıl hala uzman erbaş alımı için bir ilan yayımlanmadı. İlan bekleyen on binlerce aday ise Kpsscafe.com.tr 'ye ilanın ne zaman yayımlanacağı sorusunu sürekli olarak yönlendiriyor. biz de ilanı bekleyen adayları bilgilendirme adına bu haberimizi kaleme aldık.

YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMI OLACAK MI?

Bilindiği üzere jandarma uzman erbaş alımında terhis şartı geçtiğimiz yıl kaldırıldı ve yaş haddi esnetildi. Bu düzenlemenin ardından yapılan ilk uzman erbaş alımına yoğun ilgi olmuş, öyle ki başvuru yoğunluğundan dolayı adaylar tek seferde mülakata alınmamıştı. Komando branşına yapılan uzman erbaş alımına başvuru yapan adaylar, 2018 sonuna kadar mülakatlara kısım kısım gidecek. (2017/10 komando uzman erbaş mülakat tarihiniz için https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTS_Aday/Aday.aspx adresine gidin ve sol taraf alt kısımdaki sorgulama ekranından mülakata gireceğiniz dönemi öğrenin.)

Uzman erbaş alımına bu kadar başvuru olması, alınacak personeller ile 2018 yılında bir daha uzman erbaş alımı olmayacağı iddialarını akıllara getiriyor. Öte yandan bu iddialar sosyal medya üzerinde de dolaşıyor. Ancak bu iddia doğru değildir. Bu yıl komando uzman branşına alım olmayacak. Ancak lojistik ve havacılık ile diğer sınıflara uzman erbaş alımları olacak.

Lojistik ve havacılık branşlarına geçtiğimiz yıl Temmuz-Ağustos döneminde alım olmuştu. Yine bu yıl da bu dönemde alım olması bekleniyor.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Uzman erbaş alımlarını bekleyen adaylar, aşağıdaki yorum kısmından talep ve düşüncelerini paylaşıyor..

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA -  KPSSCAFE ÖZEL HABERİDİR.

07 Nis 2018 - 14:35 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Jöh - 19 YASİNDA LİSE MEZUNUYUM HER NE HİKMETSE HİCBİR ALİMDA BİZE SANS VERİLMİYOR ASKERLİK SARTİ OLUYOR O OLMASA YAS SARTİ OLUYOR BİZDE BU VATANİN EVLADI OLARAK VAZİFEYE HAZİRİZ.Msu için başvuru yaptık bugün uzman alımı var desinler koşa koşa giderim bu vatana can feda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 14:35
07

Bilal - Alımlar daha çabuk olsa daha iyi olur kimse bir açıklama yapmıyor bir sürü insan bunu bekliyor 5aydir bekliyorum daha bı sonuç yok ustadim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 14:35
03

Metehan - Peki askerlik ve yaş şartı ne olur? Askerlik ister mi yaş 25 mi yine ??? Yaş şartı esnetilsin askerlik şartı istemesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 14:35
01

Ümit - Yaş şartı esnetilsin 1985 dogumlular bekliyor hala

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 14:35


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler