2017/1 KPSS Adayları İçin Son Saatler! Tercihler Sona Eriyor

2017/1 KPSS tercihlerinde artık sona gelmiş bulunuyoruz. KPSS tercihleri bu gece sona erecek. Peki tercihlere dair ayrıntılar nelerdir? tahmini taban ve tavan puanları ile tüm detaylar bu haberde...

2017/1 KPSS Adayları İçin Son Saatler! Tercihler Sona Eriyor

Merkezi atamalarda 2017/1 KPSS tercihleri sona eriyor. Bu gece 23.59'da bitecek olan tercih işlemleri için adaylar işlemlerini tamamlamaya devam ediyor.

Milyonlarca KPSS memur adayının heyecan içinde ÖSYM kılavuzunu incelediğini biliyoruz. Adaylar tüm hızı ile işlemlerini tamamladı. Henüz tercihlerini yapmayan adaylar için ise, gün sonuna kadar vakit var. 23.59'dan sonra tercih ekranı kapanacak ve ÖSYM TERCİHLERİ KABUL ETMEYECEK.

21 Haziran 2017 tarihinden beri memur adayları için devam eden süreçte, adayların kılavuzu ayrıntılı olarak incelemesi çok önemli. Bu hususta en önemli nokta nitelik kodları. Adayların başvuru yapacağı ve tercih edeceği pozisyonların nitelik kodlarına tam olarak uyması gerekiyor.

Akbank, Albaraka Türk, Finansbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası bankalarından yatırılacak olan tercih ücreti 15 TL olarak belirlendi. TERCİH İŞLEMLERİ 3 TEMMUZ 2017 GECESİ, ÖDEME İŞLEMLERİ İSE 4 TEMMUZ GECESİ SONA ERECEK. 

Adaylar için oldukça önemli olan bu süreçte diğer memur adayları ile fikir alışverişi yapmak isterseniz bu uygulamaları kullanabilirsiniz. MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

KPSS 2017/1 Tavan- Taban Puan Tahminleri için ise lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Gelişmeler, ÖSYM açıklamaları-duyuruları ve sonuçlar için an ve an takipte olacağız. Sizler de anında bilgi sahibi olmak için KPSSCAFE'yi takip ediniz. Bunun için android ve ios uygulamalarımızı cep telefonunuza anında indirebilir,facebook grubumuza katılabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr ANKARA

03 Tem 2017 - 14:31 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler