2017/1 Adayları İçin Maaş Bilgilendirmesi! En Az 3.000 TL Net Maaş

2017/1 adayları için heyecanlı tercih süreci tüm hızı ile devam ediyor. TEİAŞ tarafından memurların alacağı maaşlar açıklandı. En Az 3.100 TL net maaş verilecek olan memurlara yapılan diğer tüm açıklamalar haberimizde...

2017/1 Adayları İçin Maaş Bilgilendirmesi! En Az 3.000 TL Net Maaş
Haber albümü için resme tıklayın

2017/1 Adayları İçin Maaş Bilgilendirmesi! En Az 3.000 TL Net Maaş

TEİAŞ, 2017/1 KPSS'de kendisini tercih edecek olan adaylara, önemli bir bilgi notu yayımladı.

TEİAŞ tarafından hazırlanan ve 22 Haziran 2017 tarihinde adayların erişimine açılan açıklama kapsamında maaşlar ve kurumun tüm açıklamaları yapıldı.

Sözleşmeli personel ücretlerini açıklayan TEİAŞ, ''TEİAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE 399 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME'NİN 3/C MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ OLARAK İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞINCA İLAN EDİLEN POZİSYONLARI TERCİH EDECEK ADAYLAR İÇİN BİLGİ NOTU'' başlığı ile beraber büyük bir açıklamada bulundu.

Kurumu tercih edecek olan adayların bilmesi gereken tüm ayrıntılar burada kamuoyunun erişimine sunulmuş oldu.

İşte memur adaylarının merak ettiği ve en az 3.102,43 TL olan maaşların tamamı;

TEİAŞ'ın kurumu tanıtan bir bilgi notu şu şekilde oldu;

''Şirketimizde sözleşmeli personel, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin (KHK) 3/c bendine göre istihdam edilmektedir. Sözleşme ücretleri;

Sözleşmeli Personelin sözleşme ücret i, temel ücret, başarı ücreti, kıdem ücreti ve varsa yabancı dil ücretinden oluşmakta olup, bu konuda 399 sayılı KHK'nin 26, 27, 28 ve 30. madde hükümleri uygulanmaktadır.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonucuna göre yabancı dil seviyeleri A olanlara temel ücretlerinin %10'u, B olanlara %5'i ve C olanlara %2'si oranında yabancı dil ödemesi yapılmaktadır.

Şirketimiz personelinin görev ve yer değişikliği işlemleri, Şirketimizin http://www.teias.gov.tr/ adresinden temin edilebilen Personel Yönetmeliği ve Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yürütülmektedir.

Şirketimizde lojman imkanı bulunmakta olup; Lojman Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde değerlendirme yapılmaktadır.

Şirketimize ÖSYM'ce yerleştirilmesini müteakip, ataması yapılarak göreve başlayan personelin, Teşekkülümüz Personel Yönetmeliği gereğince atandıkları iş yerinde en az 2 yıl çalışma zorunluluğu bulunmaktadır.

Şirketimize ait pozisyonları tercih edecek adaylar, yukarıda belirtilen hususlar dışında her türlü konuda bilgi almak üzere İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı ile irtibata geçebilirler.''

Tercihler ve KPSS alımları hakkındaki gelişmelere kolayca erişim sağlamak için lütfen uygulamaları cep telefonunuza indiriniz. ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Haz 2017 - 19:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler