2017 KPSS Puanları için 500 Kontenjan Mı Ayrıldı? 'İşte O Detay'

2017 KPSS puanlarıyla da GUY ilanına çıkılabilir. Memur alımı konusunda Türkiye'nin lider sitesi kpsscafe, dikkat çeken o detayı sizlerle paylaşıyor...

2017 KPSS Puanları için 500 Kontenjan Mı Ayrıldı? 'İşte O Detay'

Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal'ın 2 Bin kişilik personel alım duyurusunun hemen ardından adaylar alımların hangi kpss puanlarıyla gerçekleştirileceği ve ne zaman olacağını merak etmeye başlamıştı. Bakan Ağbal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 2 Bin kişi için sınav açılacağını ilgili alımların 2015 ve 2016 KPSS puanlarıyla yapılacağını söylemişti.

Bakan Ağbal : "Gelir İdaresi Başkanlığına 2.000 Gelir Uzman Yardımcısı alıyoruz. Sınav ilanına çıkıyoruz.Sınava, 2015 ve 2016 KPSS sınavlarından gerekli puan alanlar başvurabilecek. Başvurular, 10 Nisan-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak.Sınava girecek bütün genç kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum."  demişti.

Türk Büro-Sen'den de bugün konuya dair bir bilgilendirme geldi. Türk Büro-Sen internet sitesinden yapılan açıklamada Bakan Ağbal'ın 2 Bin 500 alım yapacağına yönelik söz verdiği belirtildi. Buna göre Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın 2015 ile 2016 KPSS puanlarıyla alımlarının yanı sıra 2017 yılı KPSS sonuçlarına göre de bu sene içerisinde alım yapması muhtemeldir. 2017 KPSS'ye girecek adaylara duyurulur... Kamudan haberlerin en doğru ve kaliteli sitesi kpss cafe ile her türlü haber cep telefonunuza ücretsiz gelsin istiyorsanız kpss cafe'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Mar 2017 - 13:57 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler