2016 YLSY Tercihleri Başladı!

2016 YLSY tercihleri, ÖSYM duyurusu ile 26 Ekim 2016 tarihinde başladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 26 Ekim duyurusu ile kamuoyuna 2016 YLSY tercihlerinin başladığını duyurdu. 

2016 YLSY tercihleri 26 Ekim 2 Kasım arasında tamamlanacak. Adaylar tercihlerini ÖSYM resmi web sayfasından https://ais.osym.gov.tr den yapabilir.

İşte o duyuru;

''2016 Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme(2016 YLSY): Adaylardan Tercih Alınması

2016 yılında 1416 sayılı Kanun kapsamında yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri için adaylardan tercih alınacaktır. Yurt dışında lisansüstü öğrenimi görmek üzere tercihte bulunacak olan adaylar, tercihlerini 26 Ekim - 2 Kasım 2016 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yapacaklardır. 2016-YLSY Başvuru ve Tercih Kılavuzu Ek’te sunulmuş olup yerleştirmeye başvuracak adayların ilgili kılavuzudikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

2016-YLSY Başvuru ve Tercih Kılavuzu için tıklayınız. 

Kpsscafe.com.tr

26 Eki 2016 - 14:08 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler