2016 KPSS Ortaöğretim Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak?

Heyecan içinde beklenen 2016 KPSS Ortaöğretim sınavı sonuçları 9 Aralık'ta açıklandı. Sonuçlar akabinde tüm adaylar puanları dahilinde yapacakları tercihleri beklemeye koyuldu. Peki tercihler ne zaman başlayacak? Tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak? Tüm ayrıntıları sizler için araştırdık.

2016 KPSS Ortaöğretim Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak?
Haber albümü için resme tıklayın

2016 KPSS Ortaöğretim sınavına katılan adayların heyecanlı bekleyişi sona erdi! 

Beklenen 2016 KPSS Ortaöğretim sonuçları 9 Aralık 2016 gündüz saatlerinde ÖSYM resmi web sayfasından kamuoyuna aktarılmıştır. 

Tüm KPSS ortaöğretim adayları, sonuç sorgulama ekranına kilitlendi ve sonuçlarını öğrendi. Sonuçlar hakkında yorumlar yapıldı ve artık adaylar KPSS TERCİHLERine odaklandı!

Tercihler Ne Zaman Başlıyor?
2016 KPSS Ortaöğretim adaylarının aklındaki ''Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak?'' sorusu yanıt bulmuştur. ÖSYM, tercihlerin 21 Aralık 2016 tarihinde başladığını belirtir iken, işlemlerin bitiş tarihinin 30 Aralık olduğunu adaylara duyurmuştur. 

2016 KPSS Ortaöğretim adaylarının beklediği KPSS TERCİHLERİ, 21 Aralık 2016 saat 10.00'da başlayacak olup, 30 Aralık 2016 tarihi saat 23.59'da sona erecektir. 

Haberiniz Olsun!
ÖSYM, KPSS TERCİH KILAVUZUnu yayımladığı an eş zamanlı olarak sizleri haberdar edeceğiz. ÖSYM duyurularından anında haberdar olmak için bizleri takip etmeye devam ediniz. Daha kolay erişim için ise mobil uygulamalarımızı cep telefonlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. 
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Ara 2016 - 19:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Emel - Benim branş sıralamasında sosyal hizmet te 93 üncüyüm tutarım acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 19:55


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler