2016 KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu ve Branş Sıralaması Neden Açıklanmadı?

2016 KPSS Önlisans sonuçları açıklandıktan sonra memur adayları heyecan içinde branş sıralamalarını ve tercih kılavuzu bekliyor. Lakin ÖSYM hala açıklama yapmadı.

2016 KPSS Önlisans memur adayları branş sıralamaları ve tercih kılavuzu için sabırsızlanıyor! 

ÖSYM, bir açıklamada bulunmadığı gibi, bir duyuru metni de yayımlanmadı. 

Sitemize gelen 2016 KPSS Önlisans memur adaylarının mesajları devamlı olarak durumu sorguluyor. Özellikle bazı haber siteleri, 2016 KPSS Önlisans tercih kılavuzunun yayımlandığına diar haberler yapmış olacak ki, okuyucularımız bu durumdan çok şikayetçi ve kafaları karışmış durumda! 

Lakin ÖSYM resmi web sayfasından tercih kılavuzu yayımlamadığı sürece tercihlerin başlaması gibi birşey söz konusu değil! Bu nedenle okuyucularımıza söylemek isteriz ki, henüz tercihler başlamadı ve branş sıralamaları açıklanmadı. 

Açıklandığı an sizlerle paylaşacağız. Bu haberlerimizi hiç kaçırmamak için her daim bizi takipte kalıp, android ile ios uygulamalarımızı yükleyebilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Kas 2016 - 17:20 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmettas - Yine torpil kpss de cok yine atanmadik 24 sat calismaya ragmen atanmadik haki yiyenlerin Allah belasini versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 17:20


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler