2016 KPSS Ön Lisans Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen 2016-KPSS Ön Lisans sınavının cevapları adayları bekliyor!

2016 - KPSS Ön Lisans Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından sınavın yapılacağı gün açıklandı! 

2016-KPSS Ön Lisans sınavı 16 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşti ve 120 dakika sürdü. Sınav günün akşamı ise 2016-KPSS Ön Lisans Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı yayımlandı.

Adaylar alttaki linke tıklayarak tüm soruları ve cevapları görebilir. ÖSYM 2016-KPSS Ön Lisans sınavının cevapları resmi web sayfasında yaptığı duyuru ile kamuoyuna iletti.

İşte o duyuru;

''2016-KPSS Ön Lisans Düzeyi Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

16 Ekim 2016 tarihinde uygulanan 2016-KPSS Ön Lisans Düzeyi Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarına,16 Ekim 2016 tarihinde saat 20:00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

2016-KPSS Ortaöğretim Düzeyi’nde kullanılan sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''


2016-KPSS Ön Lisans Düzeyi Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için lütfen TIKLAYINIZ. 


Kpsscafe.com.tr

17 Eki 2016 - 08:47 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler