2010 KPSS Sorularını Dağıtan O Öğretmen İhraç Edildi!

FETÖ darbe girişimi soruşturmalarında ortaya 2010 KPSS sorularını dağıtan o öğretmen yakalandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tamamı iptal 2010 KPSS olayında gelişmeler dur durak bilmiyor.

Soruşturmalar tüm ülke genelinde hala devam ediyor. Gözaltılar, tutuklamalar devam ediyor. 2010 KPSS sorularını dağıtan öğretmen sonunda yakalandı. Ülkenin tamamında aranan öğretmen Denizli'de yakalandı. 47 yaşındaki Önder K'nın evine bir operasyon yapıldı. Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin yaptığı operasyon ile gözaltına alındı.

2010 KPSS sorularını dapıtan öğretmen, "Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname kapsamında, milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilen personelin görevden uzaklaştırılması kararı" kapsamında görevinden uzaklaştırıldı ve öğretmen ile memurluktan ihraç edildi.

Operasyon akabinde polis ekipleri evdeki bilgisayarları ve özel eşyaları inceleyip el koydu. 2010 KPSS SORULARINI DAĞITAN ÖĞRETMEN Ankara'ya götürüldü.

FETÖ Soruşturması kapsamında 2010 KPSS operasyonları devam ediyor. Bunun yanında 2010 KPSS MAĞDURLARI da, hukümetten gelecek müjdeli bir haber bekliyor. 2010 KPSS MAĞDURLARI haberimiz için lütfen

TIKLAYINIZ.

 

Tüm KPSS haberleri için bizi takip etmeye devam ediniz.

Kpsscafe.com.tr

09 Eki 2016 - 11:20 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

2010 kpss mağduru - Suratında meymelet yok sahtekarın,kim bilir hangi amaçları için kaç kişiye dağıttı soruları,sakın bu sahtekar etkin pişmanlıktan yararlandırılmasın,yararlandırılırsa biz mağdurlar daha çok yara alırız,cezası neyse en ağır şekilde çeksin,öbür tarafta zaten yatacak yeri yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 11:20


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler