10 Bin Polis Memuru Alınacak ( KPSS 60 Puan Şartı) Başvurular Sürüyor

10 Bin polis memuru alımı için başvuru sürecinde son haftaya giriliyor. Ön başvuru süreci neden uzatıldı? başvuru şartlarında değişiklik yapıldı mı? işte detaylar...

10 Bin Polis Memuru Alınacak! Başvurularda Son Günlere Giriliyor 

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 20. Dönem POMEM Ön Başvuruları sürecinde sona geliniyor. Polis memuru adaylarının büyük bir merakla beklediği duyuru geçtiğimiz haftalarda gelmiş fakat bazı adayların mezuniyet konusundaki değişiklik olur mu? , şeklindeki beklentileri karşılıksız kalmıştı.

Polis Akademisi Başkanlığı'nın polis memuru adayı alımı için 10 bin kişilik kontenjan ayrıldığı bunların 1000 kadarının da kadın adaylar için olduğu bildirilmişti.  Yapılan duyuruda sadece lisans mezunu adayların başvurabilmesi sonucunda 3 ile 14 Nisan 2017 tarihleri arasında 14 bin kadar adayın başvuru yaptığı öğrenilmişti. Tüm bu gelişmelerin sonrasında İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun da talimatıyla başvuru süresi uzatıldı.

Konuya dair Polis Akademisi Başkanlığı'ndan şu şekilde bir duyuru yapıldı ; "2017 yılı 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemlerinin 03-14 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur. Ancak, ülkemizde yapılacak olan referandum oylaması nedeniyle oluşan hareketlilikten dolayı bazı adayların ön başvuru işlemlerini gerçekleştirememesi ve başvuru süresinin uzatılması ile ilgili olarak yoğun talep gelmesi nedeniyle 20. Dönem POMEM ön başvuru işlemleri 28 Nisan 2017 tarihine kadar uzatılmıştır."  Başvuru sürecine ilişkin detaylı bilgilendirmeye göz atmak ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Nis 2017 - 09:57 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Esra - La yeter gari lise mezunuda balvursun işte hergün gündemi takip emekfen yoruldum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 09:57
07

cabbar - hacı testten 2 net yapsan puanın 60 oluyo zaten sen ne 55 den bahsediyon

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 09:57
06

ref - lise ve önlisans da alınsın gerekirse askerlik yapma şartı koyulsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 09:57
05

cengiz - yaş sınırı neden esnetilmiyo cok magdur arkadaşlar var 32 olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 09:57
02

Vatandas - Üniversiteden geçen yıllarda aldığımız puanın 2 3 yıl geçerli sayılmasını istiyoruz açık öğretim me girmek içın yada önümüzdeki yıllarda istediğimiz puanı getiremezsek yada tekrar sınava girmek istemezsekeski puanımizın geçerli olmasını istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 09:57


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler