Yargıtay Başkanlığı Zabıt Katipliği Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yargıtay Başkanlığı tarafından yürtülmekte olan zabıt katibi alımlarına yönelik yetenek ve sözlü mülakat sınavları uygulanmış durumdadır. Gerçekleştirilen mülakatların sonuçları ne zaman açıklanacak, kazananlar ne zaman belli olacak?

Geçtiğimiz aylar itibariyle 60 zabıt katibi alımı yapacağını aktaran Yargıtay Başkanlığı, adaylara yetenek sınavları sonrası sözlü müalakatları uyguladı.

Mülakatlarda adaylara; muhakeme, ifade yeteneği, mesleki bilgi, tarihi bilgiler gibi soru başlıkları üzerinden sorular yöneltildi. Başvuru yapmış adayların sözlü mülakalarda karşılaştıkları bu konu başlık üzerinden de puanlamalar yapılarak, sıralamaya dahil edildiler. Gerçekleştirilen zabıt katibi alımları için mülakat sınavından başarıyla ayrılan adaylar, kamuda personel olarak görev yapabileceklerdir.

464 kişinin katılımıyla Yargıtay Başkanlığı Ankara-Balgat binasından yürütülen sözlü sınavların ardından, adaylar için meraklı bekleyiş başlamış durumda.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Yargıtay Başkanlığınca geçtiğimiz sene yapılan alımlarda, diğer adaylar tarafından sonuçların 2.5 aylık bir süre içerisinde açıklandığı aktarılıyor. Ancak OHAL sürecinde olunması ve buradaki başvuruların da yığılma yapmış olabileceği göz önünde bulundurulan ihtimaller arasında...

Bizler de sözlü mülakat sonuçlarının açıklanma tarihinin önümüzdeki hafta içerisinde açıklanacağını öngörmekteyiz..

Mülakat sonuçları açıklandığında bildirim almak için > TIKLAYINIZ

Memur adayları ve memur grubumuz için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

23 Oca 2017 - 16:26 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler