T.C.Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü İşçi Alacak

T.C.Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü,ihtiyaç doğrultusunda genel müdürlük kapsamında çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını kamuoyuna bildirdi.Verilen ilana kimler başvurabilir,başvuru şartları nelerdir,detaylar haberimizde.

T.C.Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı'nda yayımladığı ilan ile EKPSS Branş Sıralamasının açıklanmasının ardından personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

EKPSS Branş Sıralaması hakkındaki haberimiz için tıklayınız..

T.C.Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne alınacak personel;

-1 Adet Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı

Adaylarda Aranılan Şartlar ;

*Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı sanat kolunda çalıştırılmak üzere işe alınacak engelli işçide, yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde sinyalizasyon projelerinde en az 1 yıl çalışmış olmak şartı aranmaktadır. Adaylar hangi işte çalıştıklarını, işyerinden alacakları SSK işyeri sicil numarasının belirtildiği yazı ve SSK sicil numarası ile SSK işyeri sicil numarasının yazılı olduğu hizmet dökümüyle belgeleyecektir. Tecrübe şartı istenen taleplerimize başvuru yapan adaylar, bunu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayarak haklarında tutanak düzenlenecek ve Türkiye İş Kurumuna gerekli şartları taşımadığı için başvurusunun kabul edilmediği bildirilecektir.

*Öğrenim belgesi

*Nüfus cüzdanı fotokopisi

*TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir.),

*Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir),

*Engelli raporu, (engelli raporu vermeye yetkili hastanelerden alınacaktır.)

*İkametgâh İlmühaberi

T.C.Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1 Adet Engelli İşçi Alım İlanının Detayları İçin Tıklayınız

Kpsscafe.com.tr KONYA

Kamu personeli alım ilanlarından,sözleşmeli personel alım ilanlarından,ösym haberleri,teog haberleri,sydv personel alımlarından anında haberdar olmak için bizleri sosyal medya facebook ve twitter,mobil uygulamalarımızdan android ve ios üzerinden takip edebilirsiniz. 

14 Ara 2016 - 14:14 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler