Taşeron İşçiler Referandum Öncesi Açıklama Bekliyor

Aileleriyle birlikte milyonlarca vatandaşı temsil eden 720 bin taşeron işçisi kamu kurum ve kuruluşlarında ösp statüsünde istihdam edilecek mi?

Taşeron İşçiler Referandum Öncesi Açıklama Bekliyor

Kamu kurum ve kuruluşlarında taşeron işçi statüsünde çalışan vatandaşlar 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek Anayasa Referandumu öncesinde kendilerine yönelik açıklama bekliyor. Bilindiği üzere 720 bin taşeron işçinin kamu kurum ve kuruluşlarında özel sözleşmeli personel statüsünde istihdam edileceği açıklanmış, kısa süre sonra da çeşitli gerekçeler öne sürülerek istihdama yönelik çalışmalar TBMM'ye gelmemişti.

AK Parti Eski Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu , geçen sene TBMM grup toplantısında yaptığı açıklamada Taşeron işçilerin kadro sorunlarının biteceğini, ve ilgili çalışmaların tamamlandığını, kısa süre içerisinde de TBMM'ye düzenlemenin geleceğini belirtmişti. Aradan geçen 11 aylık süre boyunca taşeron işçilerin kamudaki konumlarına dair herhangi bir düzenleme meclise gelmiş değil. Konuya dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu, yaptığı açıklamalarda kamu personeli reformunun öncelik olduğunu kamuda toplu bir düzenleme yapılmaması halinde taşeron işçilerin sorununa ayrıca bakılacağını dile getirmişti.

Konuya ilişkin yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

14 Şub 2017 - 15:51 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Erol kaplan - 5620 ye tâbi çalışan orman genel müdürlüğü ne bağlı işçiler kadro bekliyor lütfen bu konuda sizden ricam gündem oluş tutmanız sizden haber bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 15:51
07

murat - 20 yıldır şeker fabrikasında çalışıyoruz millet vekillermiz her seçim öncesi kadro sözü veriyorlar ondan sonra selam dahi vermiyorlar 20 yılın 15 yılını ak partinin bize verdiği kadro sözüyle geçirdik bizler yılın yarısını işsiz geçiriyoruz ondansonrada Avrupa birliğine girmeye çalışıyoruz biz geçici işçiler olarak bunda kimin vebali varsa hakkımızı helal etmiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 15:51
06

Dündar - Taşeronlar ile ilgili haber yapmamanizi tavsiye ederim. Aynı haberler aynı şeyler. bir de şu haberlerde okunacak iki cümle var sadece 2 sayfa yazı yazıyorlar hep aynı cümlenin tekrarı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 15:51
05

serkan ışık - sorun değil kadroya evet başkanlığa hayır madem oyleyse

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 15:51
04

GÜLER - İŞÇİ BİR ANNE VE BABA ÇOÇUGUNU HARÇLIKSIZ OKULA GÖNDERİYORSA BU KİMİN SUÇU TAŞERONA HAYIR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 15:51
03

arzu - adam gibi ya verin yada ekonomi yeterli değil, gücümüz yetmiyor, birilerini karşımıza almak istemiyoruz deyip,boş ümitler vermeyin. emin olun bu söylentiler yokken daha iyi çalışıyorduk.belirsizlikler bizi daha huzursuz ediyor.kurumlardaki adaletsizlikler de cabası?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 15:51
01

fatih - her seçim sonra diyoruzunz milleti kadırmayìn yetter artik bidaha oy yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Şubat 15:51


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler